Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Täyteläinen suklaakakku ilman jauhoja – mehevä herkku, joka sopii viljattomaan ruokavalioon

1 h 25 min
{
Aktiivinen 25 min
Passiivinen 1 h 0 min

Jauhoton suklaakakku ei ehkä voita kakkujen kauneuskilpailua, mutta se on taatusti kärkisijoilla makua mitattaessa. Mikä parasta, kakkuun ei tarvita lainkaan jauhoja. Niinpä se sopii moneen makuun ja ruokavalioon.

16.5.2018
Reseptin ainekset
n. 10 palaa
200 g
voita sulatettuna
200 g
tummaa suklaata
5
kananmunankeltuaista
2 dl
fariinisokeria
5
kananmunanvalkuaista
1 dl
kidesokeria
2 rkl
voita voiteluun
Tarjoiluun
kaakaojauheella maustettua kermavaahtoa ( )
marjoja
macaronseja

Täyteläinen suklaakakku ilman jauhoja – ohje:

  1. Sulata voi. Lisää siihen suklaa, anna sulaa.
  2. Vatkaa keltuaiset ja fariinisokeri vaahdoksi. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi ja lisää siihen kidesokeri vähitellen vatkaten. Sekoita voi-suklaaseos keltuaisvaahtoon ja kääntele valkuaisvaahto joukkoon.
  3. Vuoraa 20-senttisen irtopohjavuoan pohja leivinpaperilla. Voitele reunat. Kaada taikina vuokaan. Paista 175-asteisen uunin alatasolla n. 40 minuuttia. Kakku jää sisältä tahmeaksi. Anna jäähtyä ennen vuoan irrottamista.
  4. Tarjoa suklaakakku sellaisenaan tai kermavaahdon, marjojen ja macaronsien kera.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt