Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Helppo (ja herkullinen) luumuhillo valmistuu uunissa lähes itsestään

2 h 40 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 2 h 30 min

Luumuhillon maku on pitkän kypsennyksen ansiosta ihanan karamellisoitunut. Koska hillo valmistuu uunissa, pohjaan palamisen riskiä ei ole. Sileän ystävä soseuttaa hillon ennen purkittamista.

16.10.2023
Reseptin ainekset
Noin 2 l
2 kg
luumuja
½ dl
vettä
500 g
hillosokeria
2 dl
fariinisokeria
1
kanelitanko
2
tähtianista

Helppo luumuhillo uunissa – ohje:

  1. Halkaise luumut, poista kivet ja leikkaa puolikkaat edelleen kahtia isoon, 5 litran kattilaan. Lisää vesi, sokerit ja mausteet. Laita kansi päälle ja nosta kattila uuniin 200 asteeseen.
  2. Sekoita hilloa reilun puolen tunnin jälkeen. Laske uunin lämpö 125 asteeseen ja jatka hillon kypsennystä ilman kantta noin 2 tuntia.
  3. Nappaa valmiista hillosta mausteet pois ja pakkaa hillo puhtaisiin lasipurkkeihin.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt