1. Mittaa vesi, voi ja suola kattilaan. Kiehauta. Lisää appelsiininkuoriraaste ja vehnäjauhot. Vatkaa voimakkaasti muutama minuutti, kunnes taikina irtoaa kattilan reunoista pallomaiseksi. Siirrä kattila pois liedeltä.
2. Vatkaa munat kulhossa kevyeksi vaahdoksi. Kaada munavaahto nauhana koko ajan vatkaten lämpimän taikinan joukkoon. Siirrä taikina pursotinpussiin tai muovipussiin.
3. Kuumenna öljy paksupohjaisessa kattilassa noin 175-asteiseksi. Jos sinulla ei ole lämpömittaria, voit testata sopivan kuumuuden tiputtamalla öljyyn pienen palan taikinaa. Jos se nousee heti voimakkaasti kuplien pintaan, öljy on riittävän kuumaa. Leikkaa pursotin- tai muovipussiin reikä ja pursota taikinasta öljyyn sormenpaksuisia tankoja. Paista churrot 3-4 kerrallaan molemmin puolin kauniin ruskeiksi. Nosta kypsät churrot reikäkauhalla talouspaperin päälle valumaan ja kääntele hieman jäähtyneenä kanelisokerissa.
4. Tee lopuksi Nutelladippi. Sekoita kaikki ainekset tasaiseksi. Tarjoile churrot dipin kanssa.