Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Churrot ja nutelladippi

25 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 15 min

Churrot eli espanjalaiset munkkitangot vievät kielen mennessään. Helppoa herkkua syödään niin aamiaiseksi kuin välipalana. Nauti churrot nutelladipin kanssa!

20.4.2016
Reseptin ainekset
20 kpl
2 1/2 dl
vettä
100 g
voita
1/4 tl
suolaa
2 tl
raastettua appelsiinin kuorta (luomu)
2 1/2 dl
vehnäjauhoja
3
kananmunaa
Paistamiseen
1 l
rypsiöljyä
Koristeluun
kanelisokeria
Nutelladippi
1 dl
Nutellaa
1 dl
maustamatonta jogurttia (10 %)
1 dl
kevytkermaa

1. Mittaa vesi, voi ja suola kattilaan. Kiehauta. Lisää appelsiininkuoriraaste ja vehnäjauhot. Vatkaa voimakkaasti muutama minuutti, kunnes taikina irtoaa kattilan reunoista pallomaiseksi. Siirrä kattila pois liedeltä.

2. Vatkaa munat kulhossa kevyeksi vaahdoksi. Kaada munavaahto nauhana koko ajan vatkaten lämpimän taikinan joukkoon. Siirrä taikina pursotinpussiin tai muovipussiin.

3. Kuumenna öljy paksupohjaisessa kattilassa noin 175-asteiseksi. Jos sinulla ei ole lämpömittaria, voit testata sopivan kuumuuden tiputtamalla öljyyn pienen palan taikinaa. Jos se nousee heti voimakkaasti kuplien pintaan, öljy on riittävän kuumaa. Leikkaa pursotin- tai muovipussiin reikä ja pursota taikinasta öljyyn sormenpaksuisia tankoja. Paista churrot 3-4 kerrallaan molemmin puolin kauniin ruskeiksi. Nosta kypsät churrot reikäkauhalla talouspaperin päälle valumaan ja kääntele hieman jäähtyneenä kanelisokerissa.

4. Tee lopuksi Nutelladippi. Sekoita kaikki ainekset tasaiseksi. Tarjoile churrot dipin kanssa. 

Suosittelemme myös näitä

Simaohje, ole hyvä!

Pikasima

Vappubrunssi

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt