0(0)
Chorizo-vuohenjuustopatonki
15 min
Patonki yleivöityy bilekuntoon, kun se täytetetään vuohenjuustolla, chorizomakkaralla ja rapealla salaatilla. Chorizo-vuohenjuustopatonki on helppo kuljettaa kokonaisena piknikille ja paloitella juuri ennen tarjoilua.
Julkaistu 30.5.2016
Kotivinkki
Reseptin ainekset
8 palaa
2pientä patonkia, tai 1 iso patonki
1 dlvalkosipulimajoneesia
1 dlpunaista pestoa
noin 2 dlrapsakkaa salaattia (esim. rucolaa tai vuonankaalia)
8viipaletta maukasta juustoa (esim. goudaa)
200 gvuohenjuustoa
12viipaletta chorizoa tai muuta voimakkaan makuista leikkelemakkaraa

1. Halkaise patonki. Levitä toiselle puolikkaalle majoneesi ja toiselle pesto.

2. Lastaa salaatti patonginpuolikkaalle. Viipaloi juustot ja laita ne salaatille. Lisää päälle leikkele.

3. Nosta toinen patonginpuolikas päälle. Kiinnitä tikuilla. Leikkaa chorizo-vuohenjuustopatonki paloiksi juuri ennen tarjoilua.

Suosittelemme myös

Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.