Suomen suurin koti-ilta on herkullisempi kuin koskaan – tule mukaan kokkaamaan Hanna Gullichsenin ja muiden kanssa! Osallistu ja voita 1000 euron ruokalahjakortti

Suomen suurin koti-ilta on herkullisempi kuin koskaan – tule mukaan kokkaamaan Hanna Gullichsenin ja muiden kanssa! Osallistu ja voita 1000 euron ruokalahjakortti
Meillä kotona kutsuu kaikki viettämään Suomen suurinta koti-iltaa lauantaina 21. marraskuuta. Osallistu kokkaamalla ja jakamalla kuva tai tarina Instagramissa – osallistujien kesken arvomme 1000 euron arvoisen K-ryhmän ruokalahjakortin.
Julkaistu: 11.11.2020

Makumuistoja syntyy kotikeittiöissä joka päivä. Meillä kotona järjestää jo kolmannen Suomen suurimman koti-illan, joka on nyt herkullisempi kuin koskaan. Luvassa on muun muassa kokki ja ruokavaikuttaja Hanna Gullichsenin livekokkausta sekä muiden vaikuttajien makumuistoja ja herkullisia reseptejä.

Tule mukaan kokkaamaan Hanna Gullichsenin ja muiden suomalaisten kanssa ja jakamaan makumuistojasi Instagramissa!

Suomen suurin koti-ilta 2020 – näin osallistut 1000 euron ruokalahjakortin arvontaan

  1. Vietä herkullista koti-iltaa! Julkaise kuva tai tarina koti-iltasi kokkailuista Instagramissa 12.–22.11.2020.
  2. Liitä mukaan hashtag #suomensuurinkotiilta ja merkitse @meillakotona_fi. Huomioi, että Instagram-profiilisi on oltava julkinen, jotta voimme nähdä julkaisusi.
  3. Nautiskele koti-illoista! Arvomme osallistujien kesken 1000 euron arvoisen K-ryhmän ruokalahjakortin. Arvonnan suoritamme viimeistään 27.11.2020. Otamme voittajaan yhteyttä Instagram Direct -viestillä.

Lue arvonnan säännöt kokonaisuudessaan täältä.

Kokkaa suosikkivaikuttaja Hanna Gullichsenin kanssa lauantaina 21. marraskuuta

Hanna Gullichsen kokkaa Meillä kotonan Instagram-tilillä lauantaina 21.11.2020 klo 18. Liven aikana Hanna valmistaa herkullista rapeaa chilipastaa, jakaa parhaat pastavinkkinsä ja kertoo, miten syntyy täydellinen pasta. Tule mukaan kokkaamaan yhdessä rapeaa chilipastaa tai omaa suosikkiruokaasi!

Katso rapean chilipastan resepti täältä ja valmistaudu kokkaamaan!

2 kommenttia