Avotakka

Sisusta koululaiselle viihtyisä työpiste – 7 ideaa

Sisusta koululaiselle viihtyisä työpiste – 7 ideaa
Koululaisen työpisteen voi sisustaa monella tavalla, mutta kahdesta asiasta ei kannata tinkiä: säilytystilan määrästä ja tärkeille tavaroille varatuista paikoista.
Julkaistu: 10.8.2016
Läksyjen teon jälkeen pieni koululainen voi intoutua piirtämään. Penkille mahtuu kaveri viereen istumaan. Kuva Bloomingville.
Muistitaulusta saa työskentelytilan kauniin kiintopisteen. Kerää muistitaululle lempikuvia, joilla luot kodikkaan tunnelman. Kuva Ferm Living.
Raikkaat vaaleat kalusteet ovat ajattomia. Kevyellä pukkijalkapöydällä on runsaasti tilaa työskentelyyn. Valaisimena toimii vintagehenkinen lattiavalaisin.
Vanhat kalusteet voi kierrättää lasten työpisteelle. Valitse puunsävyisten kalusteiden rinnalle mausteiset sävyt. Kuva &Bros.
Siro hylly toimii työpöydän jatkeena ja pitää tärkeät tavarat käden ulottuvilla. Hauska juliste on työpisteen väripilkku. Kuva OYOY.
Työpisteessä on runsaasti säilytystilaa. Säilö tavarat pieniin laatikoihin ja nosta kauniit esineet hyllylle. Kuva Lundia.
Kaunis työpöytä sopii ilmeeltään niin lapselle kuin aikuisellekin. Neutraalia sävymaailmaa elävöittävät pienet väripilkut esineissä ja julisteessa. Kuva Oliver Furniture.

Lue lisää:

Kommentoi »