
5 × hittiruoka raejuustosta! Hämmästyttävän monipuolinen raejuusto sopii niin suolaiseen kuin makeaan ruokaan
Raejuusto on monen suomalaisen kauppalistassa viikoittain. Rakastetun ja proteiinipitoisen ruoka-aineen voi ujuttaa moneen ruokalajiin ja mikä parasta, se tekee niistä mehevämpiä! Kokeile pastaa, kasvispihvejä, pannareita tai rieskaa. Kokosimme parhaat reseptit raejuustosta!
Raejuusto-kasvispihvit – rapsakkuuden juju ovat suolapähkinät
Raejuuston mehevöittämät kasvispihvit tarjoillaan raikkaan hummusjogurtin kanssa. Voit paistaa pihvit pannulla tai uunissa.

Raejuustorieska – rullaa uunituoreen flatbreadin sisään täytteet & herkuttele!
Somessa villinnyt raejuustosta valmistettu flatbread valmistuu kätevästi uunissa pellillä. ”Taikinaan” tarvitaan vain kaksi pääraaka-ainetta: pehmeää raejuustoa ja munia. Katso rsepti täältä.
Nostalginen lasagne – Liisan 80-luvun reseptissä maistuvat munamaito, raejuusto ja pizzamauste!
Lasagneresepti on kulkenut ja hioutunut kotikokki Liisa Rikan mukana vuosikymmenten ajan. Liisa valmistaa bravuurinsa Hans ja rakkaimmat reseptit -sarjan kuudennessa jaksossa. Nappaa resepti!

Raejuustopasta – ihmeaines raejuusto lumoaa nyt pastakastikkeena
Raejuusto villitsee keittiöissä. Tällä kertaa tutusta raaka-aineesta syntyy proteiinipitoinen ja pehmeä pastakastike ilman kermaa. Hempeän vihreä väri tulee yrteistä.
Raejuustopannukakut – kasa kuohkeita pannareita syntyy puolessa tunnissa
Pienet raejuustopannukakut ovat mainio välipala. Kananmunien ja leivinjauheen pullistamat pannarit saavat täyteläisyyttä raejuustosta.
