


Kuohkeat raejuustopannukakut
30 min
Pienet raejuustopannukakut ovat mainio välipala. Kananmunien ja leivinjauheen pullistamat pannarit saavat täyteläisyyttä raejuustosta.
Reseptin ainekset
20 kpl
3
kananmunaa
1 prk
raejuustoa (200 g)
2 ½ dl
maitoa
2 ½ dl
vehnäjauhoja
1 tl
leivinjauhetta
ripaus suolaa
voita paistamiseen
Lisäksi
1–2 dl
pakastemarjoja
1–2 dl
hilloa
1. Yhdistä kananmunat, raejuusto ja maito. Sekoita toisessa kulhossa vehnäjauhot, leivinjauhe ja suola. Lisää jauhot nesteeseen ja sekoita tasaiseksi.
2. Paista taikinasta pieniä pannareita voissa lettupannulla. Kaada vain noin ½ dl taikinaa lettupannun syvennyksiin, sillä
taikina turpoaa kypsyessään.
3. Raikasta hilloa kokonaisilla pakastemarjoilla. Tarjoa marjahillo raejuustopannukakkujen kanssa.
Kurkkaa myös muut lähiruokareseptit!
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat