Kuohkeat raejuustopannukakut
30 min
{
Aktiivinen
30 minPassiivinen
Pienet raejuustopannukakut ovat mainio välipala. Kananmunien ja leivinjauheen pullistamat pannarit saavat täyteläisyyttä raejuustosta.
4.5
Julkaistu: 17.9.2014

Kuohkeat raejuustopannukakut
Reseptin ainekset (20 kpl)
- 3kananmunaa
- 1 prkraejuustoa (200 g)
- 2 ½ dlmaitoa
- 2 ½ dlvehnäjauhoja
- 1 tlleivinjauhetta
- ripaus suolaa
- voita paistamiseen
Lisäksi
- 1–2 dlpakastemarjoja
- 1–2 dlhilloa
1. Yhdistä kananmunat, raejuusto ja maito. Sekoita toisessa kulhossa vehnäjauhot, leivinjauhe ja suola. Lisää jauhot nesteeseen ja sekoita tasaiseksi.
2. Paista taikinasta pieniä pannareita voissa lettupannulla. Kaada vain noin ½ dl taikinaa lettupannun syvennyksiin, sillä
taikina turpoaa kypsyessään.
3. Raikasta hilloa kokonaisilla pakastemarjoilla. Tarjoa marjahillo raejuustopannukakkujen kanssa.
Kurkkaa myös muut lähiruokareseptit!