Kotivinkki

Kuohkeat raejuustopannukakut

30 min
5
1

Pienet raejuustopannukakut ovat mainio välipala. Kananmunien ja leivinjauheen pullistamat pannarit saavat täyteläisyyttä raejuustosta.
Tulosta
Teksti Kaisa Torkkeli
Kuvat A-lehtien kuva-arkisto, Riikka Kantinkoski

Ainekset (20 kpl)

  • 3kananmunaa
  • 1 prkraejuustoa (200 g)
  • 2 ½ dlmaitoa
  • 2 ½ dlvehnäjauhoja
  • 1 tlleivinjauhetta
  • ripaus suolaa
  • voita paistamiseen

Lisäksi

  • 1–2 dlpakastemarjoja
  • 1–2 dlhilloa

Tee näin

30 min
{
AKTIIVINEN30 min
PASSIIVINEN

1. Yhdistä kananmunat, raejuusto ja maito. Sekoita toisessa kulhossa vehnäjauhot, leivinjauhe ja suola. Lisää jauhot nesteeseen ja sekoita tasaiseksi.

2. Paista taikinasta pieniä pannareita voissa lettupannulla. Kaada vain noin ½ dl taikinaa lettupannun syvennyksiin, sillä

taikina turpoaa kypsyessään.

3. Raikasta hilloa kokonaisilla pakastemarjoilla. Tarjoa marjahillo raejuustopannukakkujen kanssa.

Kurkkaa myös muut lähiruokareseptit!

MITÄ PIDIT?
5