


Arjen ihanat raejuusto-kasvispihvit – rapsakkuuden juju ovat suolapähkinät
50 min
{
Aktiivinen 35 min
Passiivinen 15 min
Raejuuston mehevöittämät kasvispihvit tarjoillaan raikkaan hummusjogurtin kanssa. Voit paistaa pihvit pannulla tai uunissa.
Reseptin ainekset
3–4 annosta
500 g
porkkanoita
1 dl
suolapähkinöitä
1
valkosipulinkynsi
1 dl
lehtipersiljaa hienonnettuna
2 dl
kaurahiutaleita
200 g
raejuustoa
1
muna
1 tl
juustokuminaa
½ tl
suolaa
½ tl
mustapippuria
2 rkl
rypsiöljyä paistamiseen
Hummusjogurtti
1 dl
hummusta
1 dl
turkkilaista jogurttia
1 rkl
sitruunanmehua
½ dl
lehtipersiljaa hienonnettuna
Raejuusto-kasvispihvit – ohje:
- Kuori ja raasta porkkanat hienoksi raasteeksi. Rouhi pähkinät hienoksi. Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi.
- Sekoita porkkanaraaste, pähkinärouhe, valkosipuli, lehtipersilja, kaurahiutaleet, raejuusto ja muna kulhossa.
- Lisää mausteet. Anna seoksen tekeytyä vähintään 15 minuuttia.
- Sekoita kastikkeen aineet kulhossa ja pane se jääkaappiin tekeytymään.
- Muotoile seoksesta 12 pihviä. Paista ne öljyssä molemmin puolin kauniin ruskeiksi, noin 3 minuuttia per puoli.
- Tarjoa pihvit hummusjogurtin kanssa.
Vinkki!
Voit paistaa pihvit myös uunissa. Paista pihvejä pellillä 200 asteessa noin 20 minuuttia.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat