
3 × parasta puolukasta – leivo piirakka, pullia tai puoloffee
Puolukka ei ujostele makeissa leivonnaisissa, vaan loistaa yhtä hyvin vaniljapullan sisällä kuin rahkapiirakan pinnalla. Ja entä puoloffee? No, se on niin hyvä idea, että tekee mieli pyytää puolukalta nimikirjoitus.
P niin kuin puolukkapulla

Alkusyksyn ihanimmat pullat uppoavat parempiin suihin ennen kuin ehdit sanoa puolukka. Kierrepullien täytteenä ihastuttaa voin, fariinisokerin ja puolukoiden yhdistelmä sekä päälle lusikoitava vaniljakreemi.
Puolukan ja kinuskin liitto

Raikas ja kirpakka puolukka sopii loistavasti makean kinuskin kainaloon. Puoloffeesta pitävät taatusti hekin, joille banoffeen makeus on liikaa. Jos käytät pakastepuolukoita, niin kokoa puoloffee vasta juuri ennen tarjoamista.
Ruista, rahkaa ja puolukoita

Ruis ja puolukka – nuo suomalaisen ruokakulttuurin perusainekset sulostuttavat tässä rahkatäytteisessä piirakassa. Pieni ruislisä taikinaan tuo piirakkapohjaan mahtavan täyteläisen aromin. Malta kuitenkin jäähdyttää piirakka ennen maistelua.