Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme
Leivo ja ilahduta

”Aivan paras ohje” – 3 ruokalahjaa, joita lukijamme ylistävät

Juuri se oikea maustekakku, wilhelmiina-pikkuleivät ja saaristolaisleipä ovat kolme lukijoidemme joulunajan luottoreseptiä. Ja mikä parasta, kaikki kolme herkkua on helppo ja nopea tehdä. Kurkkaa ja innostu leipomaan!

3.12.2025

1. Se paras saaristolaisleipä on lukijoidemme suosikki vuodesta toiseen

Saaristolaisleipä on mutkaton valmistaa. Taikina vain sekoitetaan ja kaadetaan vuokiin. Kun maltat valella leivän pinnan pari kertaa paistamisen loppuvaiheessa vesi-siirappiseoksella, siihen muodostuu herkullinen pinta.

Saaristolaisleivän klassikko-ohjeemme nousee suosikiksi aina joulun alla. Appelsiinimehu antaa leivälle mukavan hapokkaan maun, siirappi tuo makeutta ja maltaat muhevuutta. Näin lukijamme kommentoivat reseptiä:

  • ”Bueno. Mehevä koostumus ja muhkea maku.”
  • ”Tein ensimmäistä kertaa saaristolaisleipää ja hyvää tuli. Joulupöydässä meni.”
  • ”Herkkua ja helppoa, ei voi epäonnistua.”
  • ”Mahtavan makuista tuli ja kaikki meni!”
  • ”Olen tehnyt useana vuotena tällä ohjeella. Aivan paras ohje, kiitos.”
Kurkkaa myös nämä leipäideat

2. Maustekakku, jota on jopa postitettu ystäville

Kahvi- eli kuivakakut ovat ruokalahjojen aatelia. Perinteinen maustekakun reseptimme on hurmannut monet lukijamme.

Perinteinen maustekakku valmistuu helposti sekoittamalla, ja kakku vain paranee, kun sitä tovin säilyttää. Lukijamme Tuula peri tämän maustekakkureseptin mummoltaan. Se on niin pidetty, että kakkuja on välillä lähetetty jopa ystäville postissa! Näin lukijamme kuvailevat ohjetta:

  • ”Tämä on paras maustekakku, syödään joka joulu mummon luona. ”
  • ”Todella maukas kakku! Söin tämän äidin tekemänä.”
  • ”Tänään tein maustekakun. Oli helppo ja hyvin onnistuin. Kiitos hyvästä ohjeesta.”
  • ”Kakku onnistui oikein hyvin ja on herkullista. Kardemumma oli päässyt loppumaan, mutta ilman sitäkin vallan hyvää.”
  • ”Joka joulu tämän teen, niin nytkin. Ilman pippureita, ja maidon sijaan laitan kermaa.”
Katso lisää houkuttelevia kahvikakkuja

3. Mureat wilhelmiinat hurmaavat kaikki

Wilhelmiina-pikkuleipien taikina paistetaan pötköinä uunissa ja leikataan tuoreeltaan viipaleiksi.

Wilhelmiinat ovat mureita viipalepikkuleipiä, jotka on superhelppo tehdä. Älä anna vaatimattoman ulkonäön hämätä: wilhelmiinat maistuvat järjettömän hyviltä ja ovat takuulla mieluisa ruokatuliainen! Sen on huomannut myös moni lukijamme:

  • ”Hurmasi monet, jotka näitä maistelivat, suosittelen!”
  • ”Näistä on tullut sellainen klassikko, jota pyydetään tuomisiksi.”
  • ”Monta kertaa tehty, sukulaiset hurmannut resepti! Yksinkertainen ja helppo tehdä, ja niin maukkaita ja mureita, nam.”
  • ”Parhaat keksit ikinä! Olen tehnyt tällä ohjeella jo monta kertaa, ja kaikki tykkäävät. Jopa koiramme rakastavat näitä.”
  • ”Parhaita pikkuleipiä mitä tiedän, myyjäisten hittituote!”
  • ”Tosi hyviä. Kaikki, jotka ovat maistaneet, ovat tykästyneet.”
Pikkuleipiä pakettiin? Nappaa lisää ideoita
Onko sinusta kiva saada ruokalahjoja?

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirjeemme tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt