Wilhelmiinat
45 min
{
Aktiivinen
15 minPassiivinen
30 minWilhelmiinat ovat ihanan mureita viipalepikkuleipiä, jotka valmistuvat superhelposti. Älä anna vaatimattoman ulkonäön hämätä: Wilhelmiinat maistuvat ihan järjettömän hyviltä!
4.2
Teksti
Kuvat
Julkaistu: 24.4.2013

Wilhelmiinat
Ainekset (40 kpl)
- 200 gvoita
- 2 dlsokeria
- 2 rklsiirappia
- 1 keltuainen
- 5 dlvehnäjauhoja
- 1 rklvaniljasokeria
- 2 tlruokasoodaa
Valmista Wilhelmiinat näin:
- Vatkaa huoneenlämpöinen voi, sokeri ja siirappi kuohkeaksi. Sekoita joukkoon keltuainen.
- Lisää keskenään sekoitetut kuiva-aineet ja pyöräytä taikina murumaiseksi.
- Muotoile keksitaikinasta ø noin 2 cm:n paksuisia tankoja leivinpaperoiduille pelleille noin 10 cm:n välein. Taikinasta tulee 3–4 tankoa yhdelle pellille.
- Paista Wilhelmiina-keksitankoja 175 asteessa noin 15 minuuttia. Leikkaa tangot paloiksi lämpiminä. Voit leikata joko suoria tai hieman viistoja paloja Anna Wilhelmiina-keksien jäähtyä pellillä.
MAINOS - SISÄLTÖ JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN
Kaipaatko lisää ideoita ja inspiraatiota? Osta Perinneruokaa prkl -kirja Meillä kotona -kaupoista
SISÄLTÖ JATKUU
MITÄ PIDIT?
4.15