


Wilhelmiinat
45 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 30 min
Wilhelmiinat ovat ihanan mureita viipalepikkuleipiä, jotka valmistuvat superhelposti. Älä anna vaatimattoman ulkonäön hämätä: Wilhelmiinat maistuvat ihan järjettömän hyviltä!
Reseptin ainekset
40 kpl
200 g
voita
2 dl
sokeria
2 rkl
siirappia
1
keltuainen
5 dl
vehnäjauhoja
1 rkl
vaniljasokeria
2 tl
ruokasoodaa
Wilhelmiinat – ohje:
- Vatkaa huoneenlämpöinen voi, sokeri ja siirappi kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita keltuainen joukkoon.
- Lisää keskenään sekoitetut kuiva-aineet ja sekoita taikina murumaiseksi.
- Muotoile keksitaikinasta ø noin 2 cm:n paksuisia tankoja leivinpaperoidulle pellille noin 10 cm:n välein. Taikinasta tulee 4 tankoa yhdelle pellille.
- Paista Wilhelmiina-tankoja 175 asteessa uunin keskitasolla 15–20 minuuttia.
- Leikkaa tangot paloiksi lämpiminä. Voit leikata joko suoria tai hieman viistoja paloja.
- Anna Wilhelmiina-keksien jäähtyä pellillä.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat