4,1(324)
Wilhelmiinat
Kasvis
45 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 30 min
Wilhelmiinat ovat ihanan mureita viipalepikkuleipiä, jotka valmistuvat superhelposti. Älä anna vaatimattoman ulkonäön hämätä: Wilhelmiinat maistuvat ihan järjettömän hyviltä!
24.4.2013
 |
Maku
Reseptin ainekset
40 kpl
200 gvoita
2 dlsokeria
2 rklsiirappia
1 keltuainen
5 dlvehnäjauhoja
1 rklvaniljasokeria
2 tlruokasoodaa

Wilhelmiinat – ohje:

  1. Vatkaa huoneenlämpöinen voi, sokeri ja siirappi kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita keltuainen joukkoon.
  2. Lisää keskenään sekoitetut kuiva-aineet ja sekoita taikina murumaiseksi.
  3. Muotoile keksitaikinasta ø noin 2 cm:n paksuisia tankoja leivinpaperoidulle pellille noin 10 cm:n välein. Taikinasta tulee 4 tankoa yhdelle pellille.
  4. Paista Wilhelmiina-tankoja 175 asteessa uunin keskitasolla 15–20 minuuttia. Leikkaa tangot paloiksi lämpiminä. Voit leikata joko suoria tai hieman viistoja paloja Anna Wilhelmiina-keksien jäähtyä pellillä.
48 kommenttia
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
a-lehdet-logo