Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Wilhelmiinat

45 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 30 min

Wilhelmiinat ovat ihanan mureita viipalepikkuleipiä, jotka valmistuvat superhelposti. Älä anna vaatimattoman ulkonäön hämätä: Wilhelmiinat maistuvat ihan järjettömän hyviltä!

24.4.2013
Reseptin ainekset
40 kpl
200 g
voita
2 dl
sokeria
2 rkl
siirappia
1
keltuainen
5 dl
vehnäjauhoja
1 rkl
vaniljasokeria
2 tl
ruokasoodaa

Wilhelmiinat – ohje:

  1. Vatkaa huoneenlämpöinen voi, sokeri ja siirappi kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita keltuainen joukkoon.
  2. Lisää keskenään sekoitetut kuiva-aineet ja sekoita taikina murumaiseksi.
  3. Muotoile keksitaikinasta ø noin 2 cm:n paksuisia tankoja leivinpaperoidulle pellille noin 10 cm:n välein. Taikinasta tulee 4 tankoa yhdelle pellille.
  4. Paista Wilhelmiina-tankoja 175 asteessa uunin keskitasolla 15–20 minuuttia.
  5. Leikkaa tangot paloiksi lämpiminä. Voit leikata joko suoria tai hieman viistoja paloja.
  6. Anna Wilhelmiina-keksien jäähtyä pellillä.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt