
Ruoka
Markus Hurskainen, mitä laskiaispullasi välistä löytyy? Katso leivontagurun 4 vinkkiä parhaisiin laskiaispulliin
Koko Suomi leipoo -ohjelmasta tuttu kondiittori Markus Hurskainen sujauttaa laskiaispullansa väliin mantelimassan lisäksi Nutellaa. Lue Markuksen vinkit, joiden avulla teet mahtavan hyviä laskiaispullia!
Markus Hurskainen, mitä laskiaispullasi välistä löytyy tänä vuonna?
"Olen puristi laskiaispullien suhteen, joten mukailen kevyesti mantelipullaa.Täyte sekoitetaan 50/50-suhteella Nutellasta ja mantelimassasta. Lisäksi välissä on rutkasti sokeroimatonta kermavaahtoa ja paahdettuja mantelilastuja."

Kondiittori, yrittäjä ja palkittu leivontakirjailija Markus Hurskainen tuomaroi MTV3-kanavalla Koko Suomi leipoo -ohjelman 7. kautta. Kuva: MTV3
Markuksen laskiaispullavinkit:
- Pudota taikinan voin määrä puoleen, jos säilytät pullia kylmässä. Tällöin pullista ei tule liian kovia.
- Paista kohonneet pullat 210–220-asteisessa uunissa, 6–8 minuuttia, kiertoilmalla, jotta mehevyys säilyy.
- Jäähdytä pullat ennen täyttöä. Varaa täytteitä riittävästi.
- Käytä vispikermaa, sillä se säilyttää rakenteensa paremmin kuin kuohukerma. Vatkaa kerma napakaksi, jotta se ei valu syötäessä.

Oletko perinteisten laskiaispullien ystävä? Kurkkaa laskiaispullien klassikkoresepti täältä.

Omar-täytettä, vohveleita tai juustokakkua? Kurkkaa laskiaispullan vastustamattomat versiot jutustamme.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat