
4 × leivonnainen säilykehedelmistä – testaa aprikoosi-rahkakakku, ananas-suklaakakku, mangokääretorttu ja helppo persikkapiirakka
Leivo raikkaat leivonnaiset säilykehedelmistä. Mausta kahvikakku ananaksella ja rahkakakku aprikooseilla. Kiepauta mangot kääretorttuun ja anna persikoiden loistaa piirakan päällä.
Kruunaa kahvihetki!
Kuohkean aprikoosi-rahkakakun salaisuus on muhkeassa täytteessä ja tuulihattutaikinasta paistetussa pohjassa. Rahkapohjaisessa täytteessä on ihanan runsaasti aprikoosia!

Kevään kaunein kääretorttu
Mangokääretorttu on yhtä aikaa raikas ja ylellinen. Jogurttivaahto saa makua paahdetusta valkosuklaasta, ja täyte kätkee mehukkaat mangopalat rullaan piilotettuna yllätyksenä.

Persikkapiirakka ilman vatkainta
Sekoita taikina kulhossa, lisää persikat ja paista! Tämä munaton persikkapiirakka syntyy vaivatta ja maistuu täydelliseltä vaniljakastikkeen tai -jäätelön kanssa. Piirakka on helppo pyöräyttää vaikka yllätysvieraille.

Kaksi taikinaa, yksi vuoka
Ananas-suklaakakku hurmaa vastustamattomalla mehevyydellään. Tölkillinen ananasmurskaa ja levy suklaata tekevät tästä kahvikakusta mehevän makuparin. Kahden värin ja maun taikinat kerrostuvat samaan vuokaan – ripaus kardemummaa ja kurkumaa viimeistelevät kakun. Kakku säilyy pehmeänä päiviä – täydellinen valinta kevään kahvipöytään.
