Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme
Parasta sienistä

3 × kehuttu kantarellipiirakka – ”Aivan täydellinen”, ”Useamman vuoden jo tätä ohjetta olen käyttänyt”

Syksyinen sienipiirakka maistuu niin kahvipöydässä kuin pääruoaksi. Onko suosikkisi muhevan juustoinen vai pekonilla terästetty piiras?

22.8.2025

Kermaisen ihana ja muheva

Kermainen kantarellipiirakka maustetaan ruohosipulilla.

”Useamman vuoden jo tätä ohjetta olen käyttänyt kantarelliaikaan, takuuvarma, onnistuu aina!”, kommentoi lukijamme pehmeän mehevää kantarellipiirakkaa. Loraus valkoviiniä antaa kermaiseen täytteeseen mukavasti hapokkuutta.

Pekonilla ryyditetty

Pekonipiirakan täyte viimeistellään täyteläisellä ranskankermalla.

Mukavan suolainen sienipiiras saa ekstramakua pekonista. Tämä on todellinen suosikkipiirakka sivustollamme. ”Erinomainen resepti, ehkä parhaita kantarellipiirakkaohjeita mitä olen löytänyt”, kommentoi yksi, ja toinen jatkaa: ”Ihana piirakkaa. Aivan täydellinen.”

Juustoa ja juustoa!

Jos piirakkapohjan tekee etukäteen jääkaappiin, sen käsittely on helpompaa.

Tässä piirakassa on juustoa täytteen lisäksi myös pohjassa. Maukas Västerbotten-juusto on ihana yhdistelmä sienien kanssa. Makua piirakkaan tuo lisäksi timjami. Herkku on monen Kotona-toimituksen jäsenenkin suosikki – suosittelemme!

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt