
3 × kehuttu kantarellipiirakka – ”Aivan täydellinen”, ”Useamman vuoden jo tätä ohjetta olen käyttänyt”
Syksyinen sienipiirakka maistuu niin kahvipöydässä kuin pääruoaksi. Onko suosikkisi muhevan juustoinen vai pekonilla terästetty piiras?
Kermaisen ihana ja muheva

”Useamman vuoden jo tätä ohjetta olen käyttänyt kantarelliaikaan, takuuvarma, onnistuu aina!”, kommentoi lukijamme pehmeän mehevää kantarellipiirakkaa. Loraus valkoviiniä antaa kermaiseen täytteeseen mukavasti hapokkuutta.
Pekonilla ryyditetty

Mukavan suolainen sienipiiras saa ekstramakua pekonista. Tämä on todellinen suosikkipiirakka sivustollamme. ”Erinomainen resepti, ehkä parhaita kantarellipiirakkaohjeita mitä olen löytänyt”, kommentoi yksi, ja toinen jatkaa: ”Ihana piirakkaa. Aivan täydellinen.”
Juustoa ja juustoa!

Tässä piirakassa on juustoa täytteen lisäksi myös pohjassa. Maukas Västerbotten-juusto on ihana yhdistelmä sienien kanssa. Makua piirakkaan tuo lisäksi timjami. Herkku on monen Kotona-toimituksen jäsenenkin suosikki – suosittelemme!