Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme
Juhlien jatkot!

Jäikö kinkkua, rosollia, laatikoita tai kalaa yli? Välipäivien parhaat ruoat kokataan katuruokameiningillä joulupöydän jämistä

Jotain ihan muuta kuin jouluruokaa, kiitos! Kinkusta, rosollista, laatikoista ja graavikalasta syntyy parasta pikaruokaa. Kokkaa hävikistä maukkaita makuja maailmalta.

21.12.2023 | Päivitetty 27.12.2023

Bánh mì joulukinkusta

Bánh mì joulukinkusta syntyy alle tunnissa! Upota rapeaksi paistetut joulukinkkukuutiot tuhdin mausteiseen kastikkeeseen ja tarjoa patongin välistä.

Rosolliburgerit

Kasaa välipäivien tuhdit burgerit Amerikan malliin! Sillitön rosolli taittuu yllättäen vegeburgerin pihviksi. Mausteeksi ripautettu savupaprika ja pihvin pinnalle sulanut savujuusto vievät maun takuulla pois joulusta. Pyöräytä joulusalaatin jämistä mehevät pihvit ja kasaa burgerit Amerikan malliin tällä ohjeella.

Graavikalaquesadillat

Pikamatka Meksikoon! Graavikalaquesadillojen tulinen täyte valmistuu joulukalojen rippeistä. Lusikoi tortillalätyn sisään graavi- ja savukaloista sekoitettua tulista tahnaa ja paista pannulla rapsakaksi.

Arancinit porkkanalaatikosta

Risoton jalanjäljillä! Italialainen hävikkiherkku, arancini, syntyy risoton sijaannyt porkkanalaatikosta ja riisipuurosta. Nappaa resepti täältä!
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirjeemme tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt