Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme
Hauduttaen hyvää

Kanapata uunissa × 4 – ”Parasta kanaruokaa ikinä!” ja muut maukkaat suosikit

Kanapata valmistuu helposti uunissa isommallekin porukalle. Hauduta kermainen, sitruunainen tai tomaattinen pata. Anna hautua rauhassa ja nauti mureasta lopputuloksesta.

14.4.2025

Lempeän kermainen

Helppo kanapata haudutetaan kermaisessa liemessä. Pata valmistuu helposti paistileikkeistä ja höystetään pikkusipuleilla. Murea broileripata saa makua yrteistä, sinapista, hunajasta ja sitruunasta.

Kermainen kanapata

Perinteinen kukkopata

Kukkoa viinissä on helppo ranskalainen klassikkoruoka, jonka resepti on lukijoidemme ehdoton suosikki. ”Tuli kyllä varsinainen elämys. Isännän kommentti: parasta kanaruokaa ikinä”, reseptiä testannut lukija kommentoi ja toinen komppaa: ”Erittäin hyvä resepti. Tein ensimmäistä kertaa ja onnistui, vieraat pitivät.”

Kanapata saa punaviinistä täyteläisen maun. Mukaan perinteiseen herkkuun tulee myös porkkanaa ja purjoa.

Kukkoa viinissä

Sitruunan raikastama

Broileripadassa muhivat broilerin mehevät reisipalat, sitruunat ja pikkusipulit. Liemeen sujautetaan myös oliiveja, jotka antavat ihanan umamisen maun. Juustoiset perunat kypsyvät uunissa yhtä aikaa broileripadan kanssa.

Broileripata

Ranskalainen hurmuripata

Lyonin kana eli poulet au vinaigre on perinteinen ranskalainen ruokalaji, jota kutsutaan myös etikkakanaksi. Hapokas etikka, mehukkaat broilerinkoivet ja täyteläinen ranskankerma solmivat täydellisen makuliiton.

Lyonin kana
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt