Maku

Sitruunainen broileripata ja parmesaaniperunat

1 h 30 min
GL
MA
MU
4.43
0

Tässä padassa muhivat broilerin mehevät reisipalat, sitruunat, oliivit ja pikkusipulit. Juustoiset perunat kypsyvät uunissa yhtä aikaa broileripadan kanssa. 
Tulosta
Kuvat Johanna Myllymäki

Ainekset (4 annosta)

  • 800 gbroilerin koipi-reisiä (reisipaloja)
  • 1 tlsuolaa
  • 1/2 tlmustapippuria
  • 2 kplporkkanaa
  • 3 kplvalkosipulinkynttä
  • 1 rklvoita
  • 1 rklrypsiöljyä
  • 5 dlvettä
  • 1 kplkanaliemikuutiota
  • 1/2 kplsitruunaa (luomu, viipaleina)
  • 1 dltuoretta timjamia (1/3 ruukkua)
  • 1–2 kpllaakerinlehteä
  • 8 kplsipulia (pikkusipulia)
  • 1/2 dlsitruunamehua
  • 1 dloliiveja (kivettömiä)

Parmesaaniperunat

  • 8 kplperunaa (yleis- tai jauhoinen)
  • 1 rkloliiviöljyä
  • 1/2 tlsuolaa (hiutaleita)
  • 1/4 tlmustapippuria
  • 1 dlparmesaanijuustoa (raastettuna)
  • 1 rkllehtipersiljaa (silputtuna)

Tee näin

1 h 30 min
{
AKTIIVINEN30 min
PASSIIVINEN1 h
MITÄ PIDIT?
4.43