
Juhannuksena pöytään katetaan ruokaisa salaatti – katso seitsemän kesäistä suosikkia!
Juhannusruoka voi olla samalla kertaa rentoa ja näyttävää. Kokosimme seitsemän salaattia, jotka sopivat keskikesän juhlaan. Valitse raikas mansikka-melonicarpaccio, lämmin hölskypottu-lohisalaatti tai skagenin maut kokoava katkarapusalaatti.
Lämmin hölskypottu-lohisalaatti kokoaa juhannuksen maut yhteen kulhoon
Peruna, savulohi ja kesävihannekset muodostavat täydellisen liiton. Ranskankerma, tilli ja savulohi viimeistelevät kesäruoan – lämpimästä hölskypottu-lohisalaatista uusi perinne?

Mansikka-pastasalaatti mozzarellalla on raikas kesämakujen leikki
Mansikka-pastasalaatti mozzarellalla ja marinoidulla punasipulilla on juhannuksen raikkain makupari. Makean ja kirpeän yhdistelmä tekee pastasalaatista pirteän ja kermaisen.

Lyttyperunasalaatti on rapea, runsas ja täynnä makua
Rapea, mehevä ja trendikäs – lyttyperunasalaatti tuo juhannuksen ruokapöytään hauskuutta ja makua. Grillatut perunat saavat seurakseen raikkaita lisukkeita, ja lopputulos on koukuttava kesäherkku.
Savulohi-tortellinisalaatti valmistuu 20 minuutissa
Savulohi-tortellinisalaatti on juhannuksen juhlapöytään ruokaisa vaihtoehto. Lämmin tortellini imee itseensä vinegretin maut ja lohen savuisuus viimeistelee kokonaisuuden.

Vesimeloni-fetacarpaccio yhdistää raikkauden ja suolan täydellisesti
Vesimeloni-fetacarpaccio on yhdistelmä kesän parhaita makuja: makeita melonilastuja, suolaista fetaa ja kypsiä mansikoita. Salaatti syntyy juustohöylällä ja viimeistellään pinjansiemenillä.

Varhaiskaalisalaatti saa uuden twistin, kiitos goma-kastikkeen
Goma-kastikkeella maustettu varhaiskaalisalaatti yhdistää suomalaisen kesän ja aasialaisen umamin. Tässä 20 minuutin salaatissa rapeus kohtaa täyteläisyyden. Salaatti sopii täydellisesti juhannuksen grilliruoan kylkeen.
Skagensalaatti – tarjoa klassikkoleipä uudella tavalla
Skagensalaatti on raikas ja näyttävä versio rakastetusta juhlaherkusta. Salaattiin kootaan kaikki skagenin peruselementit, ja viimeistely tehdään saaristolaisleivästä paahdetuilla krutongeilla.
