Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Vesimeloni-fetacarpaccio on mehukas lisuke aterialle – herkullisen ohuet melonisiivut onnistuvat juustohöylän avulla

15 min

Raikas kesäcarpaccio kootaan vesimelonista, mansikoista, rouskuvista pinjansiemenistä ja suolaisesta fetasta. Saat vuoltua vesimelonista ohuita lastuja juustohöylällä. Nappaa resepti!

24.7.2024
Reseptin ainekset
4 annosta
2 rkl
pinjansiemeniä
1
minivesimeloni (siemenetön)
150 g
fetajuustoa
12
mansikkaa
1 rku
tuoretta basilikaa
1 rkl
valkoista balsamiviinietikkaa
3 rkl
oliiviöljyä
¼ tl
mustapippuria

Vesimeloni-fetacarpaccio – ohje:

  1. Paahda pinjansiemenet kuivalla, kuumalla pannulla kauniin ruskeiksi noin 1 minuutin ajan. Varo polttamasta.
  2. Kuori vesimeloni. Tee juustohöylällä melonista ohuita viipaleita laakealle vadille vieri viereen ja hiukan limittäin. Murustele päälle fetajuusto. Puolita tai leikkaa mansikat viipaleiksi ja lisää vadille. Viimeistele basilikalla ja paahdetuilla pinjansiemenillä. Pirskottele kastikkeeksi balsamiviinietikkaa ja oliiviöljyä ja mausta muutamalla kierroksella mustapippuria myllystä.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt