


Vesimeloni-fetacarpaccio on mehukas lisuke aterialle – herkullisen ohuet melonisiivut onnistuvat juustohöylän avulla
15 min
Raikas kesäcarpaccio kootaan vesimelonista, mansikoista, rouskuvista pinjansiemenistä ja suolaisesta fetasta. Saat vuoltua vesimelonista ohuita lastuja juustohöylällä. Nappaa resepti!
Reseptin ainekset
4 annosta
2 rkl
pinjansiemeniä
1
minivesimeloni (siemenetön)
150 g
fetajuustoa
12
mansikkaa
1 rku
tuoretta basilikaa
1 rkl
valkoista balsamiviinietikkaa
3 rkl
oliiviöljyä
¼ tl
mustapippuria
Vesimeloni-fetacarpaccio – ohje:
- Paahda pinjansiemenet kuivalla, kuumalla pannulla kauniin ruskeiksi noin 1 minuutin ajan. Varo polttamasta.
- Kuori vesimeloni. Tee juustohöylällä melonista ohuita viipaleita laakealle vadille vieri viereen ja hiukan limittäin. Murustele päälle fetajuusto. Puolita tai leikkaa mansikat viipaleiksi ja lisää vadille. Viimeistele basilikalla ja paahdetuilla pinjansiemenillä. Pirskottele kastikkeeksi balsamiviinietikkaa ja oliiviöljyä ja mausta muutamalla kierroksella mustapippuria myllystä.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat