Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Mansikka-pastasalaatti mozzarellalla ja marinoidulla punasipulilla – hykerryttävän hyvää!

30 min

Mansikka-pastasalaatti saa kastikkeeksi reilun annoksen punasipulien marinointilientä, joka maustaa salaatin ihanan kirpakaksi. Kesäinen pastasalaatti sopii kevyeksi lounaaksi tai grilliherkkujen lisukkeeksi.

28.6.2022
Reseptin ainekset
4 annosta
300 g
pastaa (esim. spiraali)
250 g
mansikoita
200 g
mozzarellajuustoa
1 rku
rucolaa tai basilikaa
⅓ rku
minttua
Marinoitu punasipuli
1–2
punasipulia
1 dl
vaaleaa balsamietikkaa
1
limen mehu
¾ dl
sokeria
1 tl
suolaa
⅓ tl
mustapippuria
½ dl
oliiviöljyä

Mansikka-pastasalaatti – ohje:

  1. Valmista marinoitu punasipuli. Kuori punasipulit ja leikkaa ne ohuiksi renkaiksi. Mittaa kattilaan etikka, limenmehu, sokeri ja suola. Kiehauta seos ja lisää punasipulit. Lisää lopuksi öljy. Jäähdytä.
  2. Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä kypsäksi. Valuta ja jäähdytä kylmän juoksevan veden alla. Sekoita punasipulit liemineen pastan joukkoon.
  3. Perkaa ja viipaloi mansikat. Sekoita mansikat, rucola tai basilika ja minttu salaattiin.
  4. Revi mozzarella salaattiin ja tarjoa mansikka-pastasalaatti heti.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt