


Kulho täynnä hyvää
Savulohi-tortellinisalaatti – savulohta ja täytepastaa yhdistävä salaatti valmistuu 20 minuutissa
20 min
Nopean pastasalaatin juju on kirpeän suolaisessa kaprisvinegretissä. Kun kastike sekoitetaan kuuman pastan joukkoon, pasta imee ihanasti makua.
Reseptin ainekset
4 annosta
1 pkt (250 g)
pinaatti-ricottatortellineja
500 g
lämminsavulohta
1 ps (150 g)
salaattisekoitusta
1
pieni kurkku
2 dl
pakasteherneitä
1 dl
hienonnettua tilliä
1
luomusitruunan kuori raastettuna
Vinegretti
4 rkl
rypsiöljyä
2 rkl
pieniä kapriksia
2 rkl
sitruunanmehua
2 tl
dijonsinappia
½ tl
sokeria
Tortellinisalaatti – ohje:
- Mittaa kaprisvinegretin ainekset lasipurkkiin ja ravista tasaiseksi kastikkeeksi.
- Keitä tortellinit pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta ja kaada laakealle vadille. Sekoita joukkoon kaprisvinegretti.
- Irrota lämminsavulohesta nahka ja mahdolliset ruodot, revi paloiksi.
- Huuhtele salaattisekoitus tarvittaessa. Huuhtele ja viipaloi kurkku. Sulata pakasteherneet.
- Sekoita pastan joukkoon salaattisekoitus, kurkku, herneet ja savulohi. Viimeistele hienonnetulla tillillä ja sitruunankuoriraasteella.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat