Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme
Kulho täynnä hyvää

Savulohi-tortellinisalaatti – savulohta ja täytepastaa yhdistävä salaatti valmistuu 20 minuutissa

20 min

Nopean pastasalaatin juju on kirpeän suolaisessa kaprisvinegretissä. Kun kastike sekoitetaan kuuman pastan joukkoon, pasta imee ihanasti makua.

22.5.2025
Reseptin ainekset
4 annosta
1 pkt (250 g)
pinaatti-ricottatortellineja
500 g
lämminsavulohta
1 ps (150 g)
salaattisekoitusta
1
pieni kurkku
2 dl
pakasteherneitä
1 dl
hienonnettua tilliä
1
luomusitruunan kuori raastettuna
Vinegretti
4 rkl
rypsiöljyä
2 rkl
pieniä kapriksia
2 rkl
sitruunanmehua
2 tl
dijonsinappia
½ tl
sokeria

Tortellinisalaatti – ohje:

  1. Mittaa kaprisvinegretin ainekset lasipurkkiin ja ravista tasaiseksi kastikkeeksi.
  2. Keitä tortellinit pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta ja kaada laakealle vadille. Sekoita joukkoon kaprisvinegretti.
  3. Irrota lämminsavulohesta nahka ja mahdolliset ruodot, revi paloiksi.
  4. Huuhtele salaattisekoitus tarvittaessa. Huuhtele ja viipaloi kurkku. Sulata pakasteherneet.
  5. Sekoita pastan joukkoon salaattisekoitus, kurkku, herneet ja savulohi. Viimeistele hienonnetulla tillillä ja sitruunankuoriraasteella.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt