
Suussa sulavat herkut
”Pakko ottaa vielä yksi!” Kääri pakettiin itse tehdyt joulukarkit: valkosuklaa-karamellifudge, piparkakkutoffee ja suklaatryffelit
Joulun herkullisimmat karkit kääritään lahjapakettiin tai nautitaan aattoillan rennossa tunnelmassa. Karamelli-suklaatryffeleissä maistuu viettelevä suklaa, jonka makua korostavat suloiset suolalastut. Valkosuklaa-karamellifudgen voi maustaa pikantisti kahvilla, raikkailla karpaloilla tai yllättävästi gochujangilla. Piparkakkutoffee on lähes nekkumaisen kovaa ja juuri sopivan sitkeää. Näihin joulukaramelleihin tulee ihana himo!
Piparkakkutoffee

Piparkakkumausteet ovat tämän nostalgisen, lähes nekkumaisen kovan ja hieman sitkeän toffeen juju. Piparkakkutoffee on parasta hitaasti imeskeltynä.
Valkosuklaa-karamellifudge

Valkosuklaa-karamellifudge on koukuttavan herkullista ja valmistuu nopeasti! Pikakahvi tekee fudgesta maitokahvimaisen, kirsikat tuovat kirpeyttä makean vastapainoksi ja gochujang koukuttaa nappaamaan vielä yhden palan. Minkä maun valitset?
Karamelli-suklaatryffelit

Pyöräytä maitosuklaasta ja kuumasta karamellista tryffeli, dippaa se tummaan suklaaseen ja mausta ripauksella suolaa. Karamelli-suklaatryffelit säilyvät jääkaapissa noin viikon.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat