
Parhaat Vegeherkut yksissä kansissa! Uusi bookazine kokoaa yhteen ihanimmat vegaaniset leivonnaiset
Parhaat Vegeherkut -erikoislehti on täynnä toinen toistaan herkullisempia vegaanisia leivonnaisia. Pienet suupalat, juhlavat kakut, ihanat muffinit ja mokkapalat sekä leivät ja piirakat sopivat niin arki-iltaan kuin isompienkin juhlien tarjottaviksi. Erikoislehden löydät lehtipisteestä!
Tänä syksynä lämpimäiset ja herkut leivotaan ilman maitoa ja munia! Parhaat Vegeherkut -erikoislehdestä löydät reseptit kauden ihanimpiin vegaanisiin leivonnaisiin. Kokosimme samoihin kansiin kaiken kaikkiaan 42 ihanaa ohjetta suolaisiin ja makeisiin herkkuihin.
Ohjeiden joukosta löytyy sopivia reseptejä sekä aloitteleville kotileipureille että kokeneille kakuntekijöille. Mukana on myös gluteenittomia ja ilman valkoista sokeria tehtyjä herkkuja.
Ota siis leivontahaaste vastaan ja kokeile jotakin uutta. Ohjeillamme opit ja onnistut varmasti!
Hae omasi nyt lehtipisteestä! Vain 5,90 €.


Parhaat Vegeherkut -erikoislehti on jaoteltu neljään eri osioon leivonnaisten mukaan.
Pienet suupalat -osiossa on trendikkäitä palleroita ja näyttäviä leivoksia. Suolaisina tarjottavina maistuvat kasvissamosat, kurkku-wasabileivät ja kukkakaalimuffinit.
Juhlavat kakut ovat kemujen päätähtiä. Tarjolla on tyylikäs suklaamoussekakku, hurmaava mustikka-lakuraakakakku, marmoripintainen mangojuustokakku ja kaunis nyhtökauravoileipäkakku.
Myyjäisten ikisuosikki, mokkapalat, taipuu leivoksiksi ja mehevöityy kesäkurpitsalla.
Leivät ja suolaiset piirakat tekevät arjesta juhlan. Kuka voi vastustaa ruokaisaa porkkana-sipulipiirakkaa tai oranssia kaunotarta, pesto-tomaattileipää?
Parhaat Vegeherkut -erikoislehden löydät hyvin varustelluista lehtipisteistä 25.9.2018 alkaen.
Hupsista!
Parhaat Vegeherkut -julkaisussa on kaksi harmillista virhettä. Pahoittelemme kovasti kömmähdyksiä.
- Sivun 38 raparperi-appelsiinijuustokakun ohjeen soijavispin määrä on puutteellinen. Oikea määrä on 1 prk (250 g).
- Kirsikkapullien ohjeesta puuttuu kohta 3: ”Poista kirsikoista kivet ja paloittele marjat. Sekoita soijajogurttiin sokeri. Lusikoi täyte kohonneiden pullien koloihin ja jaa täytteen päälle kirsikanpalat. Käännä taikinoiden kulmia täytteiden päälle. Paista pullia 225-asteisessa uunissa noin 12 minuuttia. Anna jäähtyä.”