Unelmien Talo&Koti

7 persoonallista vaihtoehtoa keittiön välitilaan

Keittiön välitila vaikuttaa koko tilan ulkonäköön, joten tee siitä kaunis. Laatoitus on vain yksi monista vaihtoehdoista.
Kuvat A-lehtien kuva-arkisto
1. Vanhan puutalon remontissa pinkopahvien alta keittiön välitilasta paljastui iloinen yllätys, kaunis ja hyväkuntoinen hirsiseinä. Seinälle kiinnitettiin avohyllyjä, reelinkitankoja ja koukkuja, joissa päivittäin käytettävät astiat ja muut välineet ovat käden ulottuvilla.
2. Tässä on ilo tiskailla, kun silmiä voi lepuuttaa näteissä tapeteissa. Valkoinen välitila keventää värikästä kokonaisuutta. Liukuovikaapiston jokainen ovi on tapetoitu eri kuosilla ja lakattu useampaan kertaan.
3. Keittiön välitilassa on helmiponttipaneeli. Sitä ei haluttu peittää, joten allasseinälle asennettiin vain ronski hylly. Peltitarjottimet suojaavat välitilaa roiskeilta.
4. Ikkunalauta tiskauspaikan takana tarjoaa oivalliset olot yrteille. Samalla persiljat ja basilikat toimivat pienenä näkösuojana kadulle päin. Valkoinen vaakalaatta välitilassa rauhoittaa värikästä keittiötä.
5. Roiskeet eivät haittaa, kun hanan taakse välitilaan laitetaan kookas peltitarjotin. Romantikko valitsee koukeroiset kuviot ja moderni sisustaja suorat linjat.
6. Keittiön välitilan voi hyvin tapetoida, kun roiskeille alttiiseen kohtaan laittaa pleksin tai lasilevyn. Jos muu tila on maalattu, tapetti voi olla vaikka kuinka räväkkä.
7. Välitilan alkuperäinen valkoinen laatoitus muuttui ilmeikkääksi helpolla konstilla: osa laatoista päällystettiin värillisellä kontaktimuovilla. Mukana on samaa taivaansineä kuin alakaapeissakin.

Lue lisää:

Julkaistu: 25.1.2016
Kommentoi »