Persoonallinen välitila tekee keittiöstä kiinnostavamman! Tässä 7 vaihtoehtoa inspiraatioksi
Sisustus
Persoonallinen välitila tekee keittiöstä kiinnostavamman! Tässä 7 vaihtoehtoa inspiraatioksi
Keittiön välitilan erilaisilla materiaaleilla, väreillä ja kuvioilla on suuri vaikutus tunnelmaan. Usko pois, perinteinen laatoitus on vain yksi vaihtoehto monien joukossa.
Julkaistu 13.2.2020
Meillä kotona

Keittiön välitila – 7 persoonallista vaihtoehtoa

1. Klassiset (ja ihanat) laatat

Laatoitettu välitila on aikaa kestävä ja helppohoitoinen vaihtoehto. Erilaisia laattamalleja ja värivaihtoehtoja löytyy lähes rajattomasti. Tämän keittiön siniharmaa seinän väri toistuu Mutinan mattapintaisissa Tratti-laatoissa, joiden pintakuviointi muistuttaa kangasta. Laatoissa on samaa retrohenkeä kuin Ikean tammiviilukaapistoissa.

2. Rouheasti rapattu

Pienikokoinen, 50-luvun tyyliä henkivän keittiö sai remontissa uuden, talon rakennusajankohtaa kunniottavan ilmeen. Savunharmaa rapattu välitila luo kontrastia valkoisten kalusteiden rinnalle. Kaappien ja laatikostojen vetimet jatkavat välitilan väriteemaa.

3. Ylellinen valinta

Vaalea, marmorikuvioinen välitila tuo valonpilkahduksen lähes kokomustaan keittiöön. Materiaaliksi on valittu puristelaatta, joka sopii keittiöön aitoa marmoria paremmin helppohoitoisuutensa ja huolettomuutensa puolesta.

4. Pala loft-tunnelmaa

Siloittelematon sisustustiili tuo keittiöön rouheaa, loftmaista teollisuustyyliä. Eleettömät, mustat keittiökalusteet ja tummat graniittitasot päästävät näyttävän ja persoonallisen välitilan oikeuksiinsa.

5. Kylpyhuoneesta tuttu

Eläväpintainen laatta ja klassinen metroladonta toimivat hienosti yhteen myös keittiön välitilassa. Lämpimän kermainen sävy jatkuu remontoidun keittiön muissa kalusteissa ja yksityiskohdissa.

6. Hillitty ja harmoninen

Välitilan laatan sauvamosaiikkia muistuttava kuviointi saa hillityn pinnan heräämään eloon. Kiiltäväpintainen ja vaalea, hieman beigeen taittava sävy on yhdistetty valkoisiin keittiökalusteisiin.

7. Rakas hirsiseinä

Vanhan puutalon alkuperäinen hirsiseinä luo ilmeikkään taustan kierrätysteemaiselle keittiölle. Valkoiseksi maalattu puu on täydellinen pari maalaisromantiikkaa henkivälle sisustukselle.

Vinkki!

Kaipaatko lisää inspiraatiota? Kurkista jutustamme 11 upeaa keittiömuutosta.

1 kommentti