Miksi säästää voileipäkakut juhlaan, kun niillä voi herkutella vaikka joka viikonloppu? 4 x uudenlainen ohje
Ruoka
Miksi säästää voileipäkakut juhlaan, kun niillä voi herkutella vaikka joka viikonloppu? 4 x uudenlainen ohje
Voileipäkakku on paitsi ihana, jälleen trendikäs. Se on saanut myös uusia muotoja: ehkä pyöräytätkin tällä kertaa pizza- tai savulohikääretortun? Vai kokeiletko poropalleroita tai ceviche-tortillakakkua?

1. Kiepsauta pepperonipizza kerälle
Pepperonipizza ja rapea salaatti tarjotaan yhdessä paketissa kääretortuksi rullattuna.
Pizzakääretortun ohjeen löydät täältä.
2. Pyörittele voileipäpallerot suloisiksi suupaloiksi
Voileipäkakkupallerot saavat makua porosta, fetasta ja suolakurkusta. Helppojen suupalojen ei tarvitse ison kakun tapaan maustua jääkaapissa.
Poropalleroiden ohjeen löydät täältä.
3. Tarjoa tortillakakku tarjottimella
Tortillojen lohicevichessä hurmaavat avokado ja mango sekä chili ja korianteri.
Ceviche-tortillakakun ohjeen löydät täältä.
4. Rullaa tuttu lämminsavulohikakku uuteen muotoon
Kiepauta tutun voileipäkakun sijaan herkullinen kalakääretorttu. Koristele se juhlavaksi graavi- tai kylmäsavulohiviipaleilla, jättikatkaravuilla ja herneenversoilla.