Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Pizzakääretorttu – pepperonipizza ja salaatti samassa paketissa

1 h 15 min
{
Aktiivinen 25 min
Passiivinen 50 min

Pizzakääretorttu on rullalle kääritty pepperonipizza, joka täytetään rapealla valkosipulilla ja tuoreella oreganolla maustetulla salaatilla. Suolainen kääretorttu on illanistujaisten tai leffaillan varma hitti!

4.12.2019
Reseptin ainekset
6 annosta
Pizzapohja
2 dl
vettä
25 g
tuorehiivaa
1 tl
sokeria
1 tl
suolaa
5 dl
00-vehnäjauhoja
4 rkl
oliiviöljyä
Täyte
2 dl
tomaattikastiketta
150 g
juustoraastetta
75 g
pepperonia
Salaatti
200 g
salaattisekoitusta
¼ rku
tuoretta oreganoa
1
valkosipulinkynsi
½
chiliä
1 rkl
oliiviöljyä
1 tl
mustapippuria
Koristelu
1 dl
majoneesia tai aiolia
½
chiliä
1–2 rkl
oreganoa
1–2 rkl
seesaminsiemeniä

Pizzakääretorttu – ohje:

  1. Murenna kädenlämpöiseen veteen hiiva. Lisää sokeri ja suola. Vaivaa jauhot vähitellen taikinaan. Lisää lopuksi öljy ja peitä leivinliinalla. Kohota kaksinkertaiseksi noin 30 min.
  2. Levitä taikina uunipellille leivinpaperin päälle. Lisää tomaattikastike, juustoraaste ja pepperonit. Paista 225 asteessa noin 20 min. Ota pizza uunista ja jäähdytä huoneenlämpöiseksi.
  3. Hienonna salaattiin oregano, valkosipuli ja chili. Lisää öljy ja pippuri. Sekoita ja levitä salaatti pizzan päälle ja kääri tiiviiksi rullaksi leivinpaperin avulla.
  4. Nosta rulla tarjolle saumapuoli alaspäin. Levitä päälle majoneesia, chiliä, oreganoa ja mustia seesaminsiemeniä.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt