Aloita täytteen valmistuksella. Leikkaa lohi kuutioiksi (1 cm x 1 cm). Nosta kuutiot kulhoon ja puserra päälle limettimehua. Anna lohen raakakypsyä noin 30 minuuttia jääkaapissa kelmun alla.
Pilko sillä välin muut ainekset. Kuori ja hienonna sipuli. Kuori mango ja leikkaa siitä puolikas pieniksi kuutioiksi. Kuori avokado ja leikkaa se pieniksi paloiksi. Halkaise chili ja poista siemenet. Hienonna chili. Yhdistä kulhossa sipuli-, mango- ja avokadokuutiot sekä hienonnettu chili. Lisää joukkoon lohikuutiot, ranskankerma ja hienonnettu korianteri. Mausta suolalla.
Levitä tortillat työpöydälle ja jaa täyte niihin tasaisesti. Rullaa tortillat tiukoiksi rulliksi ja leikkaa ne keskeltä puoliksi.
Nosta tortillat pystyyn irtopohjavuokaan (Ø noin 17 cm), jossa pohjalla on leivinpaperia. Anna tortillakakun tekeytyä muutama tunti jääkaapissa ennen tarjoilua.
Poista irtopohjavuoka ja laita halutessasi kakun ympärille nauha. Koristele tortillakakku korianterinlehdillä ja chilillä.