Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Poro-voileipäkakkupallerot

30 min

Voileipäkakkupallerot saavat makua porosta, fetasta ja suolakurkusta. Helppojen suupalojen ei tarvitse ison kakun tapaan maustua jääkaapissa.

6.6.2017
Reseptin ainekset
30 kpl
20 kpl
paahtoleipäviipaletta (esim. Vaasan isopaahto graham)
100 g
fetajuustoa
100 g
kylmäsavustettua poroa
1 kpl
suolakurkkua
1 kpl
vihreä paprika
1 dl
ruohosipulia (hienonnettuna)
300 g
maustamatonta tuorejuustoa
1/2 dl
sitruunamehua
1/2 tl
mustapippuria
1/4 tl
suolaa
Kuorrutus
50 g
kylmäsavustettua poroa
1/2 dl
ruohosipulia (hienonnettuna)

Murenna leipä ja feta käsin. Silppua poro, suolakurkku ja paprika hienoksi.

Mittaa kaikki ainekset kulhoon ja aja tasaiseksi sähkövatkaimella. Paahtoleipien määrä riippuu leivän kosteudesta. Jos taikina tuntuu liian löysältä, lisää leipää.

Silppua kuorrutuksen poro ja ruohosipuli. Pyörittele taikina golfpallon kokoisiksi ja kierittele pallot porossa ja ruohosipulissa.

Säilytä voileipäkakkupallerot peitettynä jääkaapissa tarjoiluun asti. Voit myös valmistaa voileipäkakkupalleroiden taikinan päivää ennen juhlia ja pyöritellä palloiksi vasta juhlapäivänä.

Vinkki!

Vaihda leipä tarvittaessa gluteenittomaan.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt