
3 × paras puolukkapiirakka: toscakuorrutettu ihanuus, narskuva suosikki & hillopiirakka, josta ei jää jäljelle muruakaan
Tuskin mikään on ihanampaa kuin kirpeän ja makean yhdistelmä. Valitsimme kolme ohjetta, joilla leivot syyskesän parhaat piirakat puolukasta.
1. Koko porukalle
Koko pellin puolukka-toscapiirakka on helppo, mutta juhlava puolukkaherkku. Sen rapea mantelipinta on koukuttavan hyvää, ja kirpeät puolukat taittavat liian makeuden. Tässä reseptissä parasta on maku ja toiseksi parasta se, että iso peltipiirakka ruokkii isommankin porukan.

2. Piirakka, josta jää jäljelle vain tyhjä vuoka
Kun tarvitset piirakan, joka sopii melkein jokaiselle, valitse lukijamme Jonin puolukkahillopiirakka. Se on gluteeniton, munaton ja vegaaninen. Reseptin kehittäjä kuvailee piirakkaa ylivoimaiseksi juhlatarjoiluksi, josta ei jää jäljelle muruakaan.

3. Ihanan narskuvaa
Jos rakastat leipäjuustoa (ja kukapa ei?), tartu tähän puolukka-leipäjuustopiirakan reseptiin heti. Kirpeät puolukat yhdistetään lempeän leipäjuuston kanssa. Leipäjuuston paloista ensin puolet lisätään pohjalle ja lopuksi puolet juustosta vielä pinnalle. Näin osa juustosta hautuu pehmeäksi ja osaa ruskistuu ja rapeutuu pinnalla.
