Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Vegaaniset blinit – lusikoi päälle puolukkaista linssikaviaaria ja rapeita kapriksia

1 h 50 min

Vegaaniset blinit saavat kaverikseen linssikaviaaria ja rapeita kapriksia. Pienistä blineistä saat juuri sopivaa sormisyötävää. Tämä herkku sopii myös gluteenittomaan ruokavalioon!

18.12.2023
Reseptin ainekset
20 kpl
Vegaaniset blinit
2 dl
tattarijauhoja
½ ps
kuivahiivaa
3 dl
kädenlämpöistä mantelimaitoa
1 rkl
rypsiöljyä
1 rkl
sitruunanmehua
1 dl
vichyä
½ tl
suolaa
1 dl
rypsiöljyä paistamiseen
Linssikaviaari
2 dl
mustia belugalinssejä
5 dl
vettä
1
kasvisliemikuutio
1
punasipuli
1
valkosipulinkynsi
2 dl
tuoretta tilliä
1
sitruunan mehu
2 rkl
oliiviöljyä
1 tl
kuminansiemeniä
1 dl
puolukoita
1 tl
suolaa
¼ tl
mustapippuria
Lisäksi
4 rkl
öljyä
2 rkl
kapriksia

Vegaaniset blinit – ohje:

  1. Yhdistä kulhossa jauhot ja hiiva.
  2. Mittaa kattilaan maito, öljy ja sitruunanmehu. Lämmitä seos kädenlämpöiseksi.
  3. Sekoita neste jauhojen joukkoon ja vatkaa tasaiseksi. Peitä kulho liinalla ja anna taikinan tekeytyä huoneenlämmössä noin tunnin tai kunnes se alkaa kuplia ja kohota.'
  4. Tee sillä aikaa linssilisuke. Keitä linssit kypsiksi liemikuutiolla maustetussa vedessä, noin 20 minuuttia. Valuta ja jäähdytä. Hienonna sipulit pieniksi kuutioiksi ja murskaa valkosipulinkynsi. Hienonna tilli. Purista sitruunasta mehu.
  5. Kuumenna öljy pannulla ja paista sipuleita miedolla lämmöllä noin 5 minuuttia. Lisää kumina ja puolukat ja paista muutaman minuutin ajan. Lisää linssit, tilli, sitruunanmehu ja mausteet pannulle, kuumenna ja hauduta 5 minuuttia.
  6. Kuumenna öljy pienellä pannulla. Kuivaa kaprikset ja paista ne rapeiksi öljyssä. Lusikoi ne blinien ja linssikaviaarin pinnalle ennen tarjoilua.
  7. Sekoita taikinaan vichy ja suola juuri ennen paistamista.
  8. Paista vegaaniset blinit öljyssä lettupannulla tai tee pieniä lettusia isolla pannulla.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt