Kotivinkki

Vegaaninen raparperipiirakka – huippusuosioon nousseen mehevän raparperipiirakan munaton ja maidoton versio

1 h 15 min
KA
LA
MA
MU
VE
4
1

Vegaaninen raparperipiirakka maistuu aivan yhtä suloiselta kuin perinteinen – ellei jopa paremmalta! Tällä ohjeella teet huippusuositun mehevän raparperipiirakan vegaanisena versiona.
Tulosta
Teksti Kati Pohja
Kuvat Johanna Myllymäki

Ainekset (20 annosta)

Pohja

  • 250 gvegaanista margariinia (esim. Sunnuntai laktoositon leivontamargariini 80%)
  • 8 dlvehnäjauhoja
  • 3 dlsokeria
  • 2 tlleivinjauhetta
  • 1 tlruokasoodaa
  • 2 tlvaniljasokeria

Lisäksi

  • 2 dlkaurajogurttia
  • 2 tlkananmunankorviketta (Orgran No Egg)
  • 2 rklvettä

Täyte

  • 1 lraparperinpaloja
  • 2 dlmaustamatonta soijarahkaa (Alpro Go On)
  • 1 prk (150g)kaurajogurttia (Yosa Greek Style)
  • 2 dlsokeria
  • 2 rklvettä
  • 2 tlkananmunankorviketta (Orgran No Egg)

Tee näin

1 h 15 min
{
AKTIIVINEN30 min
PASSIIVINEN45 min
MITÄ PIDIT?
4