Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Vegaaninen kvinoa-munakoisopata

30 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 20 min

Kvinoa-munakoisopata maustetaan juustokuminalla ja korianterilla.

2.5.2017
Reseptin ainekset
4 annosta
2
porkkanaa
1
pieni munakoiso (250 g)
1 dl
kuivattuja aprikooseja
3 dl
kvinoaa (GoGreen)
5 dl
vettä
1 rkl
oliiviöljyä
1
kasvisliemikuutio
1 tl
juustokuminaa
½ tl
suolaa
½ tl
korianteria
½ tl
chilihiutaleita
1 pkt
kypsiä kikherneitä (380 g/230 g)
½ dl
sitruunamehua
Päälle
1 dl
mantelilastuja paahdettuna
tuoretta minttua

1. Kuori porkkanat ja leikkaa ne ohuiksi lastuiksi. Pese ja kuutioi munakoiso. Viipaloi aprikoosit.

2. Kaada kvinoa siivilään ja huuhtele se huolellisesti runsaassa vedessä. Kumoa kattilaan.

3. Lisää vesi, kasvikset, aprikoosit, öljy, kasvisliemikuutio ja mausteet. Kuumenna kiehuvaksi koko ajan sekoittaen. Keitä keskilämmöllä kannen alla noin 10 minuuttia. Nosta liedeltä.

4. Valuta ja huuhdo kikherneet siivilässä. Lisää ne pataan. Mausta sitruunamehulla. Anna tekeytyä kannen alla noin 10 minuuttia. Ainekset kypsyvät loppuun höyryssä.

5. Sekoita munakoisopataa ennen tarjoamista. Tarkista maku. Ripottele pinnalle minttua sekä mantelilastuja ja tarjoile kvinoa-munakoisopata.

Suosittelemme myös näitä

Kasvispata halloumilla

Harissa-linssimuhennos

Kookos-kikhernekastike

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt