Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Vegaanin kukkakaalipizza – rakkaan herkun aivan uusi muoto sopii kaikille

50 min

Vegaanin kukkakaalipizza valmistuu gluteenittomasti kukkakaalista. Ihmeellistä mutta totta!

11.10.2018
Reseptin ainekset
4 kpl
Pohja
800 g
kukkakaalia
2 rkl
No Egg -valmistetta
1 tl
basilikaa
1 tl
pizzamaustetta
1 pkt
vegaanista juustoa (400 g, esim. Violife for Pizza)
2 rkl
perunajauhoja
Täyte
2 dl
tahinitahnaa
2
tomaattia
20
oliivia
1 tlk
mustapapuja (285 g)
2 rkl
basilikanlehtiä

Vegaanin kukkakaalipizza tehdään näin:

Paloittele kukkakaali kukinnoiksi ja nosta yleiskoneen leikkuuterällä varustettuun kulhoon. Jauha ryynimäiseksi. Kumoa seos kulhoon. Lisää joukkoon munankorvike ja mausteet. Sekoita.

Raasta juusto ja jaa kahteen osaan. Sekoita toiseen osaan perunajauhot. Sekoita kaali ja perunajauho-juustoraaste sekaisin. Säästä toinen juusto täytteeseen.

Pane kahdelle pellille leivinpaperit ja öljyä ne. Taputtele taikinasta 2 pizzapohjaa. Esipaista pohjia 225 asteessa 8 minuuttia.

Notkista tahini sekoittamalla siihen vähän vettä ja levitä esipaistetuille pohjille. Jaa loppu juustoraaste tahinin päälle. Paista noin 15 minuuttia.

Viipaloi tomaatit ja puolita oliivit. Valuta ja huuhtele pavut. Levitä tomaatit, oliivit ja pavut kuumille pizzoille. Ripottele lopuksi päälle basilikanlehtiä.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt