Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Vaahdotettu vegaaninen ”vuohenjuusto” sopii patongin kanssa herkuteltavaksi – viimeistele minttuöljyllä!

10 min

Vaahdota vegaanisesta vuohenjuustosta silkinpehmeä tahna. Viimeistele maukkaaksi minttuöljyllä. Herkuttele vaikkapa leivän kanssa.

2.7.2024
Reseptin ainekset
4 annosta
1 pkt (180 g)
vegaanista ”vuohenjuustoa” (Mö Chavre kaurapohjainen kasvirasvavalmiste)
1 dl
kaurajogurttia tai -fraichea
½ rkl
vaaleaa siirappia
¼ tl
mustapippuria
Minttuöljy
1 rku
minttua
½ dl
oliiviöljyä
1 tl
sitruunanmehua

Vaahdotettu vuohenjuusto – ohje:

  1. Paloittele vuusto monitoimikoneen tai teholeikkurin kulhoon.
  2. Lisää jogurtti ja mausteet. Käytä konetta, kunnes seos on kuohkeaa ja tasaista.
  3. Hienonna minttu ja pane se kulhoon. Sekoita joukkoon öljy ja mausteet.
  4. Levitä tahna tarjoilukulhoon. Valuta päälle minttuöljy.
  5. Tarjoa paahdetun leivän tai patongin kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt