


Vaahdotettu vegaaninen ”vuohenjuusto” sopii patongin kanssa herkuteltavaksi – viimeistele minttuöljyllä!
10 min
Vaahdota vegaanisesta vuohenjuustosta silkinpehmeä tahna. Viimeistele maukkaaksi minttuöljyllä. Herkuttele vaikkapa leivän kanssa.
Reseptin ainekset
4 annosta
1 pkt (180 g)
vegaanista ”vuohenjuustoa” (Mö Chavre kaurapohjainen kasvirasvavalmiste)
1 dl
kaurajogurttia tai -fraichea
½ rkl
vaaleaa siirappia
¼ tl
mustapippuria
Minttuöljy
1 rku
minttua
½ dl
oliiviöljyä
1 tl
sitruunanmehua
Vaahdotettu vuohenjuusto – ohje:
- Paloittele vuusto monitoimikoneen tai teholeikkurin kulhoon.
- Lisää jogurtti ja mausteet. Käytä konetta, kunnes seos on kuohkeaa ja tasaista.
- Hienonna minttu ja pane se kulhoon. Sekoita joukkoon öljy ja mausteet.
- Levitä tahna tarjoilukulhoon. Valuta päälle minttuöljy.
- Tarjoa paahdetun leivän tai patongin kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat