Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Tyrnisinappi – sinappi, tyrni ja lager ovat mitä mainioin makukombo!

20 min

Itse tehty tyrnisinappi toimii täydellisesti vaikkapa erilaisten makkaroiden kanssa. Sinappi säilyy jääkaapissa pari kuukautta.

17.11.2023
Reseptin ainekset
4 dl
1 ps (200 g)
tyrniä (pakaste)
2 dl
sokeria
1 dl
lagerolutta
½ dl
rypsiöljyä
2 tl
maissitärkkelystä
1 tl
suolaa
1½ dl
sinappijauhetta

Tyrnisinappi – ohje:

  1. Sulata 2 dl marjoja mikrossa. Soseuta sauvasekoittimella. Kaada sose siivilään ja paseeraa kattilaan.
  2. Mittaa soseen sekaan sokeri, olut, öljy, tärkkelys ja suola. Sekoita hyvin.
  3. Kuumenna seos kiehuvaksi. Keitä koko ajan sekoittaen noin 5 minuuttia, kunnes seos sakenee.
  4. Ota kattila levyltä. Sekoita sinappijauhe vispilällä joukkoon. Lisää loput marjat.
  5. Keitä vielä 5 minuuttia. Kaada sinappi steriloituun lasipurkkiin. Anna jäähtyä huoneenlämmössä. Säilytä jääkaapissa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt