Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Tuplasuklaa-banaanikakku

1 h 10 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 1 h 0 min

Banaani-suklaakakku leivotaan parista ylikypsästä banaanista ja tuplasuklaasta: taikinaan lisätään reilu annos tummaa kaakaojauhetta ja suklaarouhetta. Lopputulos on ihanan mehevä. Nauti täyteläinen kakkupala esimerkiksi maitolasillisen kanssa!

24.2.2015
Reseptin ainekset
8 viipaletta
Banaani-suklaakakku
2
ylikypsää banaania
125 g
voita
2 dl
fariinisokeria
2
kananmunaa
2 ½ dl
vehnäjauhoja
1 tl
ruokasoodaa
¼ tl
suolaa
½ tl
kanelia
1 dl
tummaa kaakaojauhetta
100 g
tummaa suklaata

Banaani-suklaakakku – ohje:

  1. Kuori ja muussaa ylikypsät banaanit haarukalla. Sulata voi ja lisää se banaanisoseen joukkoon. Vatkaa mukaan fariinisokeri ja kananmunat.
  2. Sekoita eri kulhossa jauhot, ruokasooda, suola, kaneli ja kaakaojauhe. Siivilöi kuivat aineet taikinaan ja sekoita.
  3. Rouhi suklaa pieniksi paloiksi veitsellä. Sekoita suklaahiput taikinaan.
  4. Kaada taikina voideltuun leipävuokaan. Paista 175-asteisessa uunissa keskitasolla noin tunti. Kokeile kypsyyttä hammastikulla – kypsästä kakusta ei tartu taikinaa tikkuun.
  5. Anna kakun jäähtyä vuoassa vartti. Ota kakku pois vuoasta ja tarjoile. Banaani-suklaakakku säilyy huoneenlämmössä hyvin peitettynä muutaman päivän.

Vinkki!

Ota talteen myös suosituin banaanikakkuohjeemme. Mehevässä kakussa maistuvat kaneli, kardemumma ja inkivääri.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt