


Tattaririeska
20 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 10 min
Tattaririeska valmistuu helposti ja sopii myös gluteenitonta ruokavaliota noudattaville. Tarjoa mehevät rieskat mieluiten uunilämpiminä.
Reseptin ainekset
12 kpl
Tattaririeska
6 dl
tattarihiutaleita
1 tl
suolaa
1 tl
ruokasoodaa
4 dl
maustamatonta jogurttia (rasvaa 1,5 %) (tai piimää)
1
porkkana (raastettuna)
50 g
margariinia (rasvaa 60 %) (sulatettuna)
Tattaririeska – ohje:
- Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää jogurtti tai piimä, raaste ja sulatettu rasva ja sekoita nopeasti tasaiseksi taikinaksi.
- Lusikoi taikinasta 12 nokaretta leivinpaperoidulle uunipellille. Taputtele litteiksi rieskoiksi öljytyin käsin.
- Paista tattaririeskat 250-asteisen uunin keskitasolla noin 10 minuuttia.
- Jäähdytä tattaririeskoja hetki leivinliinalla peitettynä. Tarjoa ne lämpiminä.
Vinkki!
Kokeile myös perunarieskan ohjetta, jolla teet herkulliset rieskat ylimääräisestä pottumuusista.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat