Tattaririeskat

20 min
5
1

Tattaririeskat

GL
MU
1
5
Tattaririeskat valmistuvat helposti ja sopivat myös gluteenitonta ruokavaliota noudattaville. Tarjoa mehevät rieskat mieluiten uunilämpiminä.
Teksti Riikka Kaila
Kuvat Satu Nyström
Tulosta
Mainos

Ainekset (12 kpl)

  • 6 dltattarihiutaleita
  • 1 tlsuolaa
  • 1 tlruokasoodaa
  • 4 dlmaustamatonta jogurttia (rasvaa 1,5 %) (tai piimää)
  • 1 kplporkkanaa (raastettuna)
  • 50 gmargariinia (rasvaa 60 %) (sulatettuna)

Tee näin

20 min
{
AKTIIVINEN10 min
PASSIIVINEN10 min

Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää jogurtti tai piimä, raaste ja sulatettu rasva ja sekoita nopeasti tasaiseksi taikinaksi.

Lusikoi taikinasta 12 nokaretta leivinpaperoidulle uunipellille. Taputtele litteiksi rieskoiksi öljytyin käsin.

Paista tattaririeskat 250-asteisen uunin keskitasolla noin 10 minuuttia.

Jäähdytä tattaririeskoja hetki leivinliinalla peitettynä. Tarjoa ne lämpiminä.

MITÄ PIDIT?
5
Katso myös nämä