Maku

Tattaririeskat

20 min
{
Aktiivinen10 min
Passiivinen10 min
Tattaririeskat valmistuvat helposti ja sopivat myös gluteenitonta ruokavaliota noudattaville. Tarjoa mehevät rieskat mieluiten uunilämpiminä.
GL
MU
4.25
2
Kuvat Satu Nyström


Ainekset (12 kpl)

  • 6 dltattarihiutaleita
  • 1 tlsuolaa
  • 1 tlruokasoodaa
  • 4 dlmaustamatonta jogurttia (rasvaa 1,5 %) (tai piimää)
  • 1 kplporkkanaa (raastettuna)
  • 50 gmargariinia (rasvaa 60 %) (sulatettuna)
Tulosta

Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää jogurtti tai piimä, raaste ja sulatettu rasva ja sekoita nopeasti tasaiseksi taikinaksi.

Lusikoi taikinasta 12 nokaretta leivinpaperoidulle uunipellille. Taputtele litteiksi rieskoiksi öljytyin käsin.

Paista tattaririeskat 250-asteisen uunin keskitasolla noin 10 minuuttia.

Jäähdytä tattaririeskoja hetki leivinliinalla peitettynä. Tarjoa ne lämpiminä.

MITÄ PIDIT?
4.25