Tattaririeskat
20 min
{
Aktiivinen
10 minPassiivinen
10 minTattaririeskat valmistuvat helposti ja sopivat myös gluteenitonta ruokavaliota noudattaville. Tarjoa mehevät rieskat mieluiten uunilämpiminä.
GL
MU
4.3
Kuvat
Julkaistu 15.11.2014

Tattaririeskat
Reseptin ainekset (12 kpl)
- 6 dltattarihiutaleita
- 1 tlsuolaa
- 1 tlruokasoodaa
- 4 dlmaustamatonta jogurttia (rasvaa 1,5 %) (tai piimää)
- 1 kplporkkanaa (raastettuna)
- 50 gmargariinia (rasvaa 60 %) (sulatettuna)
Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää jogurtti tai piimä, raaste ja sulatettu rasva ja sekoita nopeasti tasaiseksi taikinaksi.
Lusikoi taikinasta 12 nokaretta leivinpaperoidulle uunipellille. Taputtele litteiksi rieskoiksi öljytyin käsin.
Paista tattaririeskat 250-asteisen uunin keskitasolla noin 10 minuuttia.
Jäähdytä tattaririeskoja hetki leivinliinalla peitettynä. Tarjoa ne lämpiminä.