Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Tattaririeska

20 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 10 min

Tattaririeska valmistuu helposti ja sopii myös gluteenitonta ruokavaliota noudattaville. Tarjoa mehevät rieskat mieluiten uunilämpiminä.

15.11.2014
Reseptin ainekset
12 kpl
Tattaririeska
6 dl
tattarihiutaleita
1 tl
suolaa
1 tl
ruokasoodaa
4 dl
maustamatonta jogurttia (rasvaa 1,5 %) (tai piimää)
1
porkkana (raastettuna)
50 g
margariinia (rasvaa 60 %) (sulatettuna)

Tattaririeska – ohje:

  1. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää jogurtti tai piimä, raaste ja sulatettu rasva ja sekoita nopeasti tasaiseksi taikinaksi.
  2. Lusikoi taikinasta 12 nokaretta leivinpaperoidulle uunipellille. Taputtele litteiksi rieskoiksi öljytyin käsin.
  3. Paista tattaririeskat 250-asteisen uunin keskitasolla noin 10 minuuttia.
  4. Jäähdytä tattaririeskoja hetki leivinliinalla peitettynä. Tarjoa ne lämpiminä.

Vinkki!

Kokeile myös perunarieskan ohjetta, jolla teet herkulliset rieskat ylimääräisestä pottumuusista.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirjeemme tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt