Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Syksyinen juustokakku maistuu kurpitsalta ja kinuskilta – täydellinen makuyhdistelmä on samaan aikaan makea ja mausteinen

13 h 20 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 12 h 50 min

Syksyinen juustokakku on täydellinen valinta iloisiin illanistujaisiin tai yhteisiin herkkuhetkiin. Mausteisen kurpitsan ja tahmean kinuskin yhdistelmä vie kielen mennessään!

11.10.2019
Reseptin ainekset
10 annosta
Pohja
75 g
voita
200 g
piparkakkuja
Täyte
200 g
vaniljatuorejuustoa
1 prk (397 g)
kondensoitua maitoa
4 dl
kurpitsasosetta
3
munaa
2 rkl
maissitärkkelystä
1 rkl
sitruunankuoriraastetta
1 rkl
kanelia
1 tl
inkivääriä
½ tl
muskottipähkinää
½ tl
neilikkaa
½ tl
maustepippuria
Päälle
1 prk (397 g)
karamellisoitua kondensoitua maitoa
1 dl
kuohukermaa
1 tl
kanelia

Kurpitsajuustokakku valmistuu näin:

  1. Voitele irtopohjavuoka (Ø 20 cm) ja viritä pohjalle leivinpaperi.
  2. Sulata voi. Murskaa piparit monitoimikoneessa tai pakastepussin läpi kaulimella painellen. Sekoita joukkoon sula voi ja painele seos kevyesti vuoan pohjalle.
  3. Notkista tuorejuusto vatkaimella ja sekoita joukkoon siivilöity maissitärkkelys ja muut täytteen aineet. Kaada pohjan päälle.
  4. Paista kakkua 175-asteisessa uunissa noin 50 minuuttia. Peitä kakku paistamisen puolivälissä leivinpaperilla. Anna kakun jäähtyä huoneenlämmössä ja siirrä kelmulla peitettynä jääkaappiin maustumaan seuraavaan päivään.
  5. Levitä jäähtyneen kakun päälle keskiosaan karamellisoitua kondensoitua maitoa. Jos kinuskia jää yli, laita se tarjolle kakun kanssa. Vatkaa kerma vaahdoksi, siirrä tähtityllaiseen pursotinpussiin ja koristele kakun reunat. Viimeistele kakku tupsauksella kanelia.

Vinkki!

Kurpitsasose valmistuu kätevimmin uunissa.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt