Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Spelttimannapuuro ja karamellisoidut päärynät

30 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 20 min

Lempeä mannapuuro muuttuu pienellä vaivalla luksusherkuksi. Keitä se tällä kertaa spelttimannasta, paista päälle karamellisoidut päärynänviipaleet ja rouhi puuron päälle myös pistaasipähkinöitä. Ja tee herkkua reilu annos, sillä tätä halutaan lisää!

Reseptin ainekset
2 annosta
2 ½ dl
vettä
2 ½ dl
maitoa
½ tl
jauhettua kardemummaa
¾ dl
spelttimannaa
ripaus suolaa
Karamellisoidut päärynät
2
päärynää (mieluiten Conferencelajike)
1 rkl
voita
½ dl
fariini- tai muscovadosokeria
1 ½ rkl
sitruunamehua
Lisäksi
½ dl
kuorittuja pistaasipähkinöitä (suolalla tai ilman)
mantelimaitojuomaa tai maitoa

1. Valmista ensin karamellisoidut päärynät. Leikkaa päärynät poikittain viipaleiksi ja poista siemenkodat. Sulata voi, sokeri ja sitruunamehu paistinpannulla. Anna kiehahtaa. Laita päärynäviipaleet pannulle ja paista 2–3 minuuttia, kunnes hedelmät hiukan pehmenevät. Anna jäähtyä.

2. Rouhi pähkinät.

3. Kuumenna vesi ja maito kattilassa kiehuvaksi. Mausta kardemummalla ja vatkaa sekaan mannasuurimot. Keitä miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia välillä sekoittaen (tarkista kypsennysaika suurimoiden pakkauksesta). Mausta suolalla.

4. Jaa puuro kulhoihin ja nostele päälle päärynäviipaleet. Koristele pistaasipähkinärouheella ja tarjoa maidon kanssa.

Suosittelemme myös näitä:

Puuro x 3

Tuorepuuro chia-siemenistä ja kookosmaidosta

Kolmen marjan vispipuuro

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt