Kotivinkki

Puuro x 3

Puuro x 3

Puurot edustavat nyt ruokatrendien kärkeä. Tukholma ja Kööpenhamina ovat saaneet omat puurokahvilansa. Suomen ravintolamaailman puuroutumista odotellessa voi testata näitä kolmea ohjetta.
Teksti Kaisa Torkkeli
Kuvat Johanna Myllymäki
Mainos

Tuorepuuro: Sekoita yhteensä 1 dl siemensekoitusta ja kaurahiutaleita. Lisää 2 dl maustamatonta jogurttia ja 1 paloiteltu appelsiini. Mausta hunajalla ja nauti heti.

Omenapuuro: Keitä ohrahiutalepuuro pakkauksen ohjeen mukaan. Raasta jokaista annosta kohden ½–1 omenaa ja murskaa päälle pekaanipähkinöitä. Nauti kardemumman ja maidon kanssa.

Marjapuuro: Kiehauta 5 dl vettä ja ripottele sekaan 1 ½ dl täysjyvävehnäjauhoja. Hauduta 10 minuuttia. Lisää 2–3 dl pakastemarjoja ja 2–4 rkl sokeria. Nauti ranskankermanokareen kanssa.

Kotivinkki 2/2013

Katso myös:

Julkaistu: 13.9.2013
Katso myös nämä