Kotivinkki

Puuro x 3

Puuro x 3
Puurot edustavat nyt ruokatrendien kärkeä. Tukholma ja Kööpenhamina ovat saaneet omat puurokahvilansa. Suomen ravintolamaailman puuroutumista odotellessa voi testata näitä kolmea ohjetta.
Julkaistu: 13.9.2013
Tuorepuuro: Sekoita yhteensä 1 dl siemensekoitusta ja kaurahiutaleita. Lisää 2 dl maustamatonta jogurttia ja 1 paloiteltu appelsiini. Mausta hunajalla ja nauti heti.
Omenapuuro: Keitä ohrahiutalepuuro pakkauksen ohjeen mukaan. Raasta jokaista annosta kohden ½–1 omenaa ja murskaa päälle pekaanipähkinöitä. Nauti kardemumman ja maidon kanssa.
Marjapuuro: Kiehauta 5 dl vettä ja ripottele sekaan 1 ½ dl täysjyvävehnäjauhoja. Hauduta 10 minuuttia. Lisää 2–3 dl pakastemarjoja ja 2–4 rkl sokeria. Nauti ranskankermanokareen kanssa.
Kotivinkki 2/2013
Katso myös:
Kommentoi »