Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Tattari-omenapuuro – aloita päivä ponnekkaasti kunnon aamiaisella

15 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 5 min

Tattari-omenapuuro hautuu herkutteluvalmiiksi vain viidessä minuutissa. Pehmeäksi keitetyt omenat tuovat puuroon kivasti makua, ja makeutuksen hoitaa hunaja. Lisää annoksen päälle halutessasi mustikoita.

11.11.2010
Reseptin ainekset
4 annosta
Tattari-omenapuuro
2
omenaa
1 l
vettä
1 tl
suolaa
2½ dl
tattarihiutaleita
½ dl
hunajaa
mustikoita

Tattari-omenapuuro valmistuu näin:

  1. Kuori ja paloittele omenat pikkupaloiksi.
  2. Kuumenna vesi kiehuvaksi, mausta suolalla ja keitä omenapaloja muutama minuutti.
  3. Sekoita joukkoon tattarihiutaleet ja hauduta miedolla lämmöllä 5 minuuttia.
  4. Lisää puuroon hunaja ja sekoita tasaiseksi. Tarjoa puuro mustikoiden kanssa.

Vinkki!

Saat lisämakua puuroon, kun korvaat vesimäärästä 2 dl omenamehulla.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt