Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Ruishiutalepuuro

22.5.2010
Reseptin ainekset
1 l
vettä
4 dl
ruishiutaleita
1 tl
suolaa
Päälle:
voita tai margariinia

1. Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää joukkoon hiutaleet ja suola.

2. Kypsennä puuroa hiljaa hauduttaen miedolla lämmöllä 10 minuuttia.

3. Kun puuro on valmis, lisää halutessasi voi- tai margariinisilmä.

Lisää nautintoa ja tarjoa puuro voisilmän ja maidon kanssa.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt