Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme
glögin kyytipoika

Nyt saa mennä pipariksi! Pipari-siemennäkkäri ja sinihomejuustotahna ovat mainio makupari

45 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 30 min

Sujauta siemennäkkäreihin piparkakkumaustetta! Piparkakkumausteella ja siirapilla maustetut siemennäkkärit leikataan hauskasti piparin muotoon. Kokoa näyttävä juustotarjotin näkkärien ja sinihomejuustotahnan ympärille.

16.9.2024

Reseptin ainekset
4–6 annosta
1 dl
kaurahiutaleita ((gluteenittomia))
1 dl
auringonkukansiemeniä
1 dl
seesaminsiemeniä
½ dl
pellavansiemeniä
½ dl
chiansiemeniä
2 rkl
perunajauhoja
1 rkl
piparkakkumaustetta
1 tl
suolaa
3
munaa
3 rkl
tummaa siirappia
Sinihomejuustotahna
100 g
sinihomejuustoa
100 g
maustamatonta (tuorejuustoa)

Pipari-siemennäkkäri ja sinihomejuustotahna – ohje:

  1. Mittaa kuivat aineet kulhoon ja sekoita. Lisää munat ja siirappi ja sekoita tasaiseksi.
  2. Kaada seos uunipellille leivinpaperin päälle. Tasoita ohueksi levyksi (noin 35 × 40 cm).
  3. Paista 175-asteisessa uunissa 25–30 minuuttia tai kunnes näkkäri on ruskistunut ja rapea.
  4. Siirrä kuuma näkkäri leivinpaperilla leikkuulaudan tai muun kuumuutta kestävän alustan päälle. Ota kuumasta näkkäristä piparimuotilla paloja. Voit tarvittaessa napauttaa esimerkiksi kaulimella muottia, jotta palat leikkautuvat helpommin irti.
  5. Sekoita sinihomejuustotahnan ainekset. Tarjoa näkkärin kanssa.

Vinkki!

Kokoa juustotarjotin näkkäreiden ja juustotahnan ympärille. Lisää tarjottimelle 2–3 erilaista juustoa sekä hedelmiä, kuten viikunoita ja viinirypäleitä.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt