Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme
Joulun jälkiruoat

Sekahedelmäkeitto on joulun täyteläinen klassikko – nauti riisipuuron tai kermavaahdon kanssa

4 h 20 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 4 h 0 min

Sekahedelmäkeitto on kuivatuista hedelmistä keitetty jouluinen jälkiruoka, jonka voi tarjoilla kylmänä tai lämpimänä. Soppa maistuu myös aamupalalla tai lounaaksi riisipuuron kanssa.

24.9.2010
Reseptin ainekset
Sekahedelmäkeitto
300 g
kuivattuja sekahedelmiä
2 l
vettä
1
kanelitanko
3 dl
sokeria
¾ dl
perunajauhoja
tilkka vettä

Sekahedelmäkeitto – ohje:

  1. Huuhtele sekahedelmät. Laita ne kattilaan veteen ja liota vähintään 4 tuntia tai yön yli.
  2. Lisää kattilaan kanelitanko ja sokeri. Keitä seosta kunnes hedelmät ovat täysin pehmeitä ja meheviä. Poista kanelitanko.
  3. Sekoita perunajauhot tilkkaan vettä. Ota kattila pois liedeltä ja sekoita perunajauhot keittoon ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.
  4. Laita kattila uudelleen liedelle ja kiehauta keitto.
  5. Tarjoa sekahedelmäkeitto esimerkiksi riisipuuron kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt