Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Seitankinkku on yllättävän helppo valmistaa – katso ohje

2 h 0 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 1 h 30 min

Seitankinkku saa ylleen perinteisen sinappikuorrutuksen. Parhaimmillaan vegaaninen kinkku on seuraavana päivänä kylmänä. Seitankinkku säilyy jääkaapissa noin viikon. Nappaa resepti!

1.12.2023
Reseptin ainekset
6 annosta
Seitankinkku
4 dl
gluteenijauhoja
2 dl
kikhernejauhoja
1 rkl
kasvisliemijauhetta
2 tl
garam masalaa
1 tl
savupaprikajauhetta
1 tl
valkosipulijauhetta
½ tl
suolaa
2½ dl
vettä
½ dl
soijakastiketta
½ dl
rypsiöljyä
1 rkl
omenaviinietikkaa
1 rkl
siirappia
1 rkl
tomaattipyreetä
Kuorrute
½ dl
sinappia (vegaanista)
2 rkl
korppujauhoja
15–20
kokonaista neilikkaa

Seitankinkku – ohje:

  1. Sekoita kuivat aineet isossa kulhossa. Sekoita pienessä kulhossa vesi, soijakastike, öljy, etikka, siirappi ja tomaattipyree. Lisää seos kuivien ainesten joukkoon ja vaivaa muutaman minuutin ajan.
  2. Muotoile seos ”paistiksi.” Kääri paisti folioon ja paista 175-asteisessa uunissa noin 1,5 tuntia. Jäähdytä huoneenlämpöiseksi.
  3. Kuorruta kinkku sinapilla. Ripottele päälle korppujauhot. Tee veitsellä pintaan ristikkokuvio. Koristele neilikoilla.
  4. Paista 225-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia. Anna jäähtyä. Seitankinkku säilyy jääkaapissa noin viikon.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt