Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Roseepippuriset marsipaanikuulat

1 h 0 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 30 min

Tässä namissa on klassikon aineksia. Marsipaanikuulien roseepippuri saattaa hieman oudoksuttaa, mutta kokeile silti, sillä yhdistelmä on herkullinen.

26.10.2016
Reseptin ainekset
20 kpl
200 g
marsipaania (esim. Sallinen)
50 g
nougat’ta (esim. Marabou Dubbel Nougat -patukka)
150 g
tummaa suklaata
2 tl
roseepippuria

1. Pyöritä marsipaani noin 0,5 senttiä paksuksi ja 4 senttiä leveäksi pötköksi.

2. Leikkaa nougatsuklaa melko ohuiksi siivuiksi ja pane siivut marsipaanin päälle. Käännä marsipaanin reunat pituussuunnassa toistensa päälle, jolloin nougat jää marsipaanin sisään.

3. Rullaa marsipaani-nougat vielä kiinteäksi pötköksi ja pyörittele siitä suupalan kokoisia kuulia.

4. Anna kuulien jähmettyä jääkaapissa 30 minuuttia.

5. Sulata suklaa vesihauteessa ja kasta marsipaanikuulat siihen. Katso vinkkejä suklaan sulattamiseen täältä. Nosta leivinpaperille ja sirottele kuulien päälle roseepippurimurskaa.

Suosittelemme myös näitä:

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt