Kotivinkki

Roseepippuriset marsipaanikuulat

1 h
0
0

Roseepippuriset marsipaanikuulat

Tässä namissa on klassikon aineksia. Marsipaanikuulien roseepippuri saattaa hieman oudoksuttaa, mutta kokeile silti, sillä yhdistelmä on herkullinen.
Teksti Lone Kjaer
Kuvat Tia Borgsmidt
Tulosta
Mainos

Ainekset (20 kpl)

  • 200 gmarsipaania (esim. Sallinen)
  • 50 gnougat’ta (esim. Marabou Dubbel Nougat -patukka)
  • 150 gtummaa suklaata
  • 2 tlroseepippuria

Tee näin

1 h
{
AKTIIVINEN30 min
PASSIIVINEN30 min

1. Pyöritä marsipaani noin 0,5 senttiä paksuksi ja 4 senttiä leveäksi pötköksi.

2. Leikkaa nougatsuklaa melko ohuiksi siivuiksi ja pane siivut marsipaanin päälle. Käännä marsipaanin reunat pituussuunnassa toistensa päälle, jolloin nougat jää marsipaanin sisään.

3. Rullaa marsipaani-nougat vielä kiinteäksi pötköksi ja pyörittele siitä suupalan kokoisia kuulia.

4. Anna kuulien jähmettyä jääkaapissa 30 minuuttia.

5. Sulata suklaa vesihauteessa ja kasta marsipaanikuulat siihen. Katso vinkkejä suklaan sulattamiseen täältä. Nosta leivinpaperille ja sirottele kuulien päälle roseepippurimurskaa.

Suosittelemme myös näitä:

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä