Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Nougatpalat

24 h 15 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 24 h 0 min

Nougat on vartissa valmis jääkaappiin jähmettymään – voiko helpompaa karkkiohjetta olla! Vaikein osuus on malttaa odottaa seuraavaan päivään, että pääsee maistamaan valmiita herkkuja.

8.11.2016
Reseptin ainekset
12–15 palaa
125 g
maitosuklaata
125 g
nougatsuklaata (esim. Marabou Dubbel Nougat -suklaapatukka)
75 g
suolattuja manteleita tai suolapähkinöitä
½ dl
rusinoita
30 g
tummaa suklaata

Nougat – ohje:

  1. Paloittele maitosuklaa. Sulata nougat ja karkeasti hienonnettu maitosuklaa vesihauteessa kattilan päällä.
  2. Hienonna pähkinät karkeaksi rouheeksi ja lisää ne sekä rusinat suklaaseokseen.
  3. Kaada seos 10 × 15 cm:n kokoiseen muovi- tai silikonivuokaan ja ripottele hienonnettu tumma suklaa massan päälle. Laita jääkaappiin jähmettymään vuorokaudeksi.
  4. Leikkaa jähmettynyt nougatmassa kuutioiksi ja nauti.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt