


Nougatpalat
24 h 15 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 24 h 0 min
Nougat on vartissa valmis jääkaappiin jähmettymään – voiko helpompaa karkkiohjetta olla! Vaikein osuus on malttaa odottaa seuraavaan päivään, että pääsee maistamaan valmiita herkkuja.
Reseptin ainekset
12–15 palaa
125 g
maitosuklaata
125 g
nougatsuklaata (esim. Marabou Dubbel Nougat -suklaapatukka)
75 g
suolattuja manteleita tai suolapähkinöitä
½ dl
rusinoita
30 g
tummaa suklaata
Nougat – ohje:
- Paloittele maitosuklaa. Sulata nougat ja karkeasti hienonnettu maitosuklaa vesihauteessa kattilan päällä.
- Hienonna pähkinät karkeaksi rouheeksi ja lisää ne sekä rusinat suklaaseokseen.
- Kaada seos 10 × 15 cm:n kokoiseen muovi- tai silikonivuokaan ja ripottele hienonnettu tumma suklaa massan päälle. Laita jääkaappiin jähmettymään vuorokaudeksi.
- Leikkaa jähmettynyt nougatmassa kuutioiksi ja nauti.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat