Kotivinkki

Näin sulatat suklaan

Näin sulatat suklaan

Suklaan sulattaminen vaatii pientä huolellisuutta. Tässä kolme tapaa, joilla lopputulos on onnistunut.
Teksti Kotivinkki
Kuvat Tia Borgsmidt
Mainos

• VESIHAUTEESSA Valitse sopivan pieni kattila ja sen päälle vähän suurempi kuumennuksen kestävä kulho. Paloittele suklaa kulhoon. Kiehauta kattilassa vähän vettä ja laita liesi pois päältä. Pane kulho kattilan päälle ja sekoita hyvin. Varo, ettei kulhon pohja osu veteen eikä kulhoon pääse vettä.

• MIKROSSA Paloittele suklaa mikron kestävään kulhoon. Kuumenna suklaata mikrossa miedolla teholla aina lyhyt jakso kerrallaan. Sekoita suklaata kuumennusten välissä, jotta se ei pääse palamaan.

KULHOSSA Herkästi juoksettuva valkosuklaa kannattaa sulattaa erityisen hellävaroen. Pilko suklaa suljettavaan muovipussiin. Sulje pussin suu ja laita se astiaan, jossa on reilun kädenlämpöistä vettä. Voit välillä sekoittaa pussia puristellen. Anna sulaa rauhassa.

Julkaistu: 8.11.2016
Katso myös nämä