Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Riistamureke – karpaloilla ja sinihomejuustolla täytetty hirvirulla kypsyy meheväksi hunajalla valellussa pekonikuoressa

2 h 25 min
{
Aktiivinen 55 min
Passiivinen 1 h 30 min

Tämä riistamureke on todellinen juhlapöydän vetonaula, josta ei puutu mitään! Pekoniin kääräisty hirvirulla täytetään kuivatuilla karpaloilla ja sinihomejuustolla. Ennen paistoa koko komeus valellaan hunajalla.

22.11.2019
Reseptin ainekset
6 annosta
Riistamureke
⅔ dl
korppujauhoja
1 dl
kuohukermaa
1
sipuli
2 tl
voita
500 g
hirvenjauhelihaa
1
kananmuna
1 tl
suolaa
½ tl
mustapippuria
Täyte
½ dl
kuivattuja karpaloita
100 g
sinihomejuustoa
Päälle
200 g
pekonia
1 rkl
hunajaa

Riistamureke – ohje:

  1. Sekoita keskenään korppujauhot ja kuohukerma kulhossa. Kuori ja hienonna sipuli. Kuullota sipulia hetki voissa paistinpannulla ja kaada kulhoon. Lisää joukkoon hirvenliha ja kananmuna. Sekoita tasaiseksi. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
  2. Levitä murekemassa leivinpaperin päälle noin 20 x 30 cm:n kokoiseksi levyksi. Lisää päälle kuivatut karpalot ja murennettu sinihomejuusto. Rullaa mureke ja kääri se pekoniviipaleilla. Sivele pintaan hunajaa.
  3. Paista riistamureketta 200-asteisessa uunissa noin 45 minuuttia tai kunnes sisälämpö on 85 astetta. Tarjoa esimerkiksi paahdettujen punajuurien tai uunijuuresten kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt